Samsun Ulusoy Un'un Yüzde 27.8'i Halka Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Samsun Ulusoy Un'un Yüzde 27.8'i Halka Açılıyor

Samsun Ulusoy Un\'un Yüzde 27.8\'i Halka Açılıyor

– SAMSUN un üretici ve ihracatçısı Ulusoy Un, sermayesinin yüzde 27.8'ini halka açmak için çalışmalara başladı.

07.11.2014 12:10

– SAMSUN un üretici ve ihracatçısı Ulusoy Un, sermayesinin yüzde 27.8'ini halka açmak için çalışmalara başladı.

Günlük 900 ton buğday işleme kapasitesine sahip olduklarını söyleyen Ulusoy Un CEO'su Günhan Ulusoy, " Türkiye'nin en büyük un üreticilerinden biri olarak hem kurumsallaşmayı hem de şirketi gelecek nesillere taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Şirketin nalka arzıyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ulusoy, Samsun'dan 5 kıtada 72 ülkeye un ihracatı yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy da, "Bu günlere hep birlikte geldik, bundan sonra da yine birlikte daha büyüyeceğiz" dedi.

Sermaye artrımı ve ortak satış yoluyla 23 milyon 500 bin liralık nominal değerdeki hisselerini satışa sunacaklarını belirten Ulusoy Un CEO'su Günhan Ulusoy, "Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğindeki komisyon aracılığı ile gerçekleştirilecek halka arz için 12-13-14 Kasım tarihlerinde talep toplanacak" dedi. Türkiye'nin en büyük un üreticilerinden biri olarak hem kurumsallaşmayı hem de şirketi gelecek nesillere taşımayı hedefliyoruz. Şuanda günlük 900 ton buğday işleme kapasitesi ile dünyanın güvenilir gıda tedarikçilerinden birisiyiz" diye konuştu.

Ulusoy Un, Tarkiye'nin un ihracatının yüzde 5'lik bölümünü karşılıyor.

- Un

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Ulusoy Un'un Yüzde 27.8'i Halka Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement