Samsunspor'da İmza Şov - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'da İmza Şov

Samsunspor\'da İmza Şov

Samsunspor, Mustafa Sarp, Michael Fink, Anıl Dilaver ve Bülent Kocabey ile sözleşme imzaladı.

03.09.2011 16:10

Samsunspor, Mustafa Sarp, Michael Fink, Anıl Dilaver ve Bülent Kocabey ile sözleşme imzaladı. Daha önce anlaşmaya varılan ve Samsun'a gelerek antrenmana çıkan Murat Ceylan'ın transferinde ise pürüz çıktı. Genel koordinatör Adnan Sezgin, Gaziantepspor kulübünden dolayı bir pürüz yaşandığını belirterek, "Başkan İbrahim Kızıl sözünde duracaktır" dedi.

Transfer döneminin tamamlanmasına sayılı günler kala Kırmızı-Beyazlılar bombaları peşpeşe patlatmaya başladı. Genel koordinatör Adnan Sezgin'in göreve başlamasıyla birlikte düğmeye basan yönetim, Beşiktaş'tan Michael Fink, Fenerbahçe'den kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı, Galatasaray'dan Mustafa Sarp ve Anıl Dilaver, Kasımpaşa'dan alınan Ergün Teber ve Eskişehirspor'dan Bülent Koçabey sözleşme imzalandı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan imza törenine başkan Kazım Yılmaz, genel koordinatör Adnan Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bu arada dün Samsun'a gelerek takımla birlikte antrenmanlara çıkan Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Murat Ceylan'da ise son dakika pürüzü çıktı. Bu oyuncunun transferine sıcak bakmayan Gaziantepli bazı yöneticilerin transfere karşı çıktıkları belirtildi.

Samsunpor Genel Koordinatör Adnan Sezgin, Murat Ceylan'ın transferi için "Biz Murat Ceylan ile sözleşme imzaladık. Bütün bunlar Gaziantepspor kulübünün bilgisi dahilinde oldu. Onların izniyle biz futbolcuyu getirdik. Şu anda bazı değişik görüşmeler var. Kulübün iç işleriyle ilgili sorunlar olduğunu sanıyorum. Ben Kızıl ailesini uzun süredir tanıyorum. Özelliklede başkanı tanıyorum. Biz Murat Ceylan'ı buraya başkanın sözüyle getirdik. Başkan da öyle sözünden dönecek bir insan değildir. Murat'ın da yarında itibaren aramıza katılacağını düşünüyorum" dedi. Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Adnan Sezgin, 2-3 transfer daha yapılacağını dile getirdi.

Başkan Kazım Yılmaz, bu transferlerle kadroyu daha da güçlendirdiklerini belirterek, "Adnan Sezgin'in göreve başlamasıyla birlikte transfer çalışmalarına start verdik. Bu oyuncularımızın gelişiyle güçlü bir kadro oluşturduk" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'da İmza Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement