SanayicideN Altepe’ye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

SanayicideN Altepe’ye Teşekkür

SanayicideN Altepe’ye Teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Dosab'ın Yeni Yönetim Kurulu Üyelerine Görevlerinde Başarılar Dileyerek, Büyükşehir Belediyesi'nin Projelerini Anlattı.

22.03.2011 21:45

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, DOSAB yönetim kurulu üyelerine, Bursa'yı bugünden daha modern bir geleceğe taşımak için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nin (DOSAB) genel kurulla belirlenen yeni yönetim kurulu üyelerini tarihi belediye binasında ağırladı.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman ile yönetim kurulu üyeleri İlhan Sarı, Mustafa Oran, Burhan Çakır, Ersan Özsoy ve Bölge Müdürü Serhat Şengül, Başkan Altepe'ye kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Bursa'da gözle görülür bir değişim yaşandığını ifade etti.

Başkan Altepe'den Bursa'nın geleceğini şekillendiren projeleriyle ilgili detaylı bilgiler alan DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman, "Biz bugüne kadar yaptığınız çalışmalarla çocuklarımızın nasıl bir geleceğe yol aldıklarını gördük. Şimdi de sizden torunlarımızın sahip olacağı geleceği gören projeler bekliyoruz" dedi.

"Yapılacak çok iş var"

Başkan Altepe de Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Bursa'nın özelliklerini öne çıkarmayı çabaladıklarını belirterek, "En önemli proje ortaklarımızdan olan DOSAB'ın yeni yönetiminin önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. DOSAB'dan şehirle ilgili üretimlerde destek alıyoruz. Bursa'da yapılacak çok iş var. Bursa, tüm markalarıyla, değerleriyle bir an evvel ayağa kalkmalı.

Bursa'nın kalitesinin artması bununla paralel bir durum. Başka yerlerde görülmeyen işlerin Bursa'da yapılmasını istiyoruz. Bu nedenle de herkes gönüllülük bilinciyle, Bursa için bizimle elele olmalı. Bursa'da bu bilinci artırmaya çalışıyoruz. Biz daha iyi olalım istiyoruz. Bursa'da bulunup da Avrupa şehirlerinde olmayan çok değerimiz var" diye konuştu.

Bursa'nın daha yaşanılabilir bir kent olması için insanları raylı sisteme yönlendirdiklerini ifade eden Başkan Altepe, havaalanından deniz ulaşımına, raylı sistem hatlarının uzatılmasından, yeni stadyum projesine kadar tüm projelerini titizlikle devam ettirdiklerini dile getirdi. DOSAB yönetim kurulu üyelerine Yalova Yolu'nda yapılacak metrobüs hattından da bahseden Başkan Altepe, 35 bin kişi kapasiteli DOSAB'ın çalışanlarının metrobüs ve raylı sistem hatlarıyla işlerine daha rahat ve seri bir şekilde ulaşacağına işaret etti. Ferudun Kahraman, ziyarette, Başkan Altepe'ye DOSAB'ın flamasını da armağan etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SanayicideN Altepe’ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement