Şanlıurfa'da 225 Kaçak Cep Telefonu İmha Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa'da 225 Kaçak Cep Telefonu İmha Edildi

Şanlıurfa\'da 225 Kaçak Cep Telefonu İmha Edildi
25.01.2013 13:13  Güncelleme: 13:19

Şanlıurfa'da, ele geçirilen 225 cep telefonu ile 1 fotoğraf makinesi, belediye zabıtası tarafından silindirle imha edildi.

Şanlıurfa'da, polisin düzenlediği operasyonlarda ele geçirilen 225 cep telefonu ile 1 fotoğraf makinesi, belediye zabıtası tarafından silindirle imha edildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından son dönemlerde kaçak cep telefonu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda değişik markalarda 225 cep telefonu ile 1 fotoğraf makinesi ele geçirildi. Mahkeme, polisin el koyduğu telefonların imha edilmesini kararlaştırdı. Bu karar üzerine, Emniyet Müdürlüğü cep telefonları ile fotoğraf makinesinin imhası için belediyeden yardım istedi. Emniyet Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda Belediye Encümen kararıyla kaçak ürünlerin üzerinden silindirle geçilerek imha edilmesi kararlaştırıldı. Sabah saatlerinde kaçak cep telefonları ile fotoğraf makinesi, belediyeye ait boş bir alanda imha edildi.

İmha işlemini izleyen Belediye Enücemen Üyesi Halil Kaya, "Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından tutanakla bize teslim edilen kaçak cep telefonları ile fotoğraf makinesini üzerinden silindirle geçerek imha ettik" dedi.

(HK/CK) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 225 Kaçak Cep Telefonu İmha Edildi - Son Dakika


Advertisement