Şanlıurfa'da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa\'da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa'da, taziye ziyaretinden dönenlerin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu.

30.08.2013 15:15  Güncelleme: 15:33

Dalgıçlar tarafından kurtarma çalışması yapılan kanalda 70 yaşındaki İsmail ve aynı yaştaki eşi Sabiha Tetik ile 58 yaşındaki Sahra Çiftçi'nin cesetleri çıkarılırken, yaralı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 11.00 sıralarında merkeze bağlı Olgunlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Taziye ziyareti için Ceylanpınar'dan Şanlıurfa'ya Olgunlar Köyü'ne gelen Ahmet Tetik yönetimideki 23 AE 597 plakalı otomobil, ziyaret dönüşü kontrolden çıktı ve DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu. Sulara gömülen otomobili görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sualtı polisleri, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Köylülerin de destek verdiği kurtarma çalışması sırasında sürücü Tetik ile Halil Çiftçi yaralı olarak sudan çıkarıldı. Tetik ve Çiftçi, olay yerindeki ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Su altı polislerinin kanal içerisinde yaptığı arama kurtarma çalışmalarında ise İsmail ve eşi Sabiha Tetik ile Sahra Çiftçi'nin cesetlerine ulaşıldı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan 3 ceset, incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Görgü tanıkları otomobilin virajı alamayarak kanala uçtuğunu söyledi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement