Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde alt yapı çalışmaları devam ediyor.

16.02.2016 13:23

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Akçakale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde başlatılan yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, çalışmaların devam ettiği bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Ayhan, hedeflerinin ilçede çamurlu tek cadde ve sokak bırakmamak olduğunu belirtti.

Akçakale'nin son yıllarda büyük bir değişim yaşadığını kaydeden Ayhan, "Akçakale 5-6 yıl önceki Akçakale değil. 1 yıl sonra da çok farklı bir Akçakale olacak inşallah. Ben tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haliliye'de kültür evi yapım çalışmaları

Haliliye Belediyesi, 34 kırsal mahallede çok amaçlı kültür evi yapıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada göre, 34 kırsal mahallede çok amaçlı kültür evi yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ilgililerle Kahraman Mahallesinde inşaatı devam eden kültür evinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından vatandaşlarla sohbet eden Demirkol, kültür evinin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini belirtti.

Belediye sınırları içerisindeki vatandaşların mutlu ve huzurlu şekilde yaşamasının aslı görevleri arasında yer aldığını kaydeden Demirkol, "Kentte ne varsa kırsalda da o olmasını zaman içerisinde temin etmek istiyoruz. 300 nüfusun üstündeki bütün kırsal mahallelerimizde çok amaçlı kültür evi yapıyoruz. 300 nüfusun altındaki kırsal mahallelerimizde de daha sonrasında planlama dahilinde bu hizmetleri götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement