"Sezonun En Kritik Maçında Galip Geldik" - Son Dakika
Güncel

"Sezonun En Kritik Maçında Galip Geldik"

"Sezonun En Kritik Maçında Galip Geldik"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, sezonun en kritik maçında galip geldiklerini söyledi.

03.01.2015 17:50  Güncelleme: 20:29

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Cihat Arslan sezonun en kritik maçında galip geldiklerini belirtirken, Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer ise net pozisyon bulmalarına rağmen istedikleri sonuca ulaşamadıklarını söyledi.

PTT 1'inci Lig'de sahasında Boluspor'u 2-1 mağlup eden Şalıurfaspor'da teknik direktör Cihat Arslan, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede şöyle dedi:

"Kağıt üstünde zor bir maçtı. 5 tane cezalı futbolcumuz olmasına rağmen mazeret kabul etmiyoruz. Zor bir maçtı kolay bir maç olmadı. Maçın başında çok iyi pozisyonlar kaçırdık. Takım gol yese de maçı istedi ve çevirdi. Orta sahaya takviye yapalım derken yanlış oynadık. Orta sahanın girmesi maçı kendi alanında kabul etme değil öne çıkıp biraz daha baskıyı artıralım istiyorduk. Ama takım bunu geriye çekilme olarak algıladı. Sezonun en kritik maçını kazandık."

Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer ise 3 haftadır galip gelememenin üzüntüsü yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Buraya ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek için geldik. 3 puan hedefliyorduk. 3 haftadır da galip gelemiyoruz. İstediğimiz sonuca ulaşamadık. Maçın geneline baktığımızda galip gelebilecek pozisyonları yakaladık ama bu net pozisyonları değerlendiremedik. Bu sıkıntıyı bu gün fazlasıyla yaşadık. Sonuçta mağlup olduk ilk yarıyı da kötü bitirdik. Bundan sonra ne yapacağımızı oturup düşünmemiz gerekiyor." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Sezonun En Kritik Maçında Galip Geldik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement