Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ligin ilk iki haftasında 2 puan alan sarı yeşilli ekip, Kahramanmaraşspor karşılaşması için çalışmalarını sürdürüyor.

29.08.2013 14:42  Güncelleme: 15:32

Sarı yeşilli ekip, teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki çalışmalarını teknik ve taktik ağırlıklı sürdürdü. 0-0'lık Manisaspor maçını değerlendiren Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, sıcak havaya rağmen futbolcuların sahada iyi bir performans sergilediğini söyledi. Gökmen, Her takım gibi 3 puan parolasıyla sahaya çıktık sıcak hava ve nem olmasına karşı her iki takım güzel bir futbol sergiledi. Net 3-4 gol pozisyonumuz oldu. O pozisyonları iyi değerlendirseydik farklı bir skorla Şanlıurfa'ya dönerdik. Oynadığımız takım bir marka şehir. Maç çok güzel bir atmosferde oynandı. Sıcak ve nem oranı yüksek olmasına rağmen futbolcularımız sahada iyi bir performans sergiledi. Biz hedeflerimizden hiç bir zaman şaşmadık. Hedefimiz lig sonunda şampiyonluktur diye konuştu.

Pazar günü Gap Arena'daki Kahramanmaraşspor maçında 3 puanla tanışmak istediklerini belirten Gökhan Gökmen, şunları söyledi

Şanlıurfaspor bu yolla sezona başladı ve bu hedefler doğrultusunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Haftasonu oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı ile 3 puanla tanışıp, puanı taraftara armağan etmek istiyoruz. Her takım galibiyet parolasıyla gelir biz marka bir şehir ve marka bir takımız. Rakip kim olursa olsun onları küçümsemeden futbol anlamında mücadelemizi verip 90 dakika sonunda kazanan takım Şanlıurfaspor olduğu kanaatindeyiz. Çok iyi bir kadro ve teknik heyetimiz var, 12'nci adam taraftarlarımızla maçı kazanmak istiyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement