Sarıkamış'ta Yeni Yıl Meşalesi - Son Dakika
Güncel

Sarıkamış'ta Yeni Yıl Meşalesi

Sarıkamış\'ta Yeni Yıl Meşalesi

Kars'ın Sarıkamış İlçesi Bayraktepe Kayak Merkezi'nde bulunanlar sıfırın altında 25 derece yeni yıla göbek şov ile girdi.

01.01.2013 11:17

Kars'ın Sarıkamış İlçesi Bayraktepe Kayak Merkezi'nde bulunanlar sıfırın altında 25 derece yeni yıla göbek şov ile girdi.

Sarıkamış'ta Toprak ile Çamkar Oteli'nin işbirliği ile yılbaşı kutlama programı düzenledi. Dans, halay, Kafkas gösterisi, konserler, animasyon gösterilerinin yer aldığı programa göbek dans ilgi çekti. Tatilciler ve yabancı turistler oryantalin göbek şovunu ilgiyle izledi. Saat 23.45'te dondurucu soğukta yakılan 'Sarıkamış 2013' meşalesi etrafında toplanan konuklar yeni yıla girme heyecanı yaşadı.

Saatler 2012'nin son dakikalarını gösterirken 10'dan geriye sayım başladı. Yeni yıl ile birlikte meşale eşliğinde havai fişek gösterisi yapıldı. Turistler çığlık, ıslık ve alkışlarla yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadı. Ayın tüm güzelliği altında yapılan havai fişek gösterisinin ardından yeni yıla girmenin sevinci diskoda devam etti. Aileleriyle birlikte etkinliği katılan çocuklar ise kar yığınlarında oynamayı ve kaymayı tercih etti. - Kars/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarıkamış'ta Yeni Yıl Meşalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement