Şarjör, İşaret Fişekleri ve Mermiler Adliye Taşınırken Kalmış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şarjör, İşaret Fişekleri ve Mermiler Adliye Taşınırken Kalmış

18.08.2015 19:21

Sultanahmet'teki eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat yapan işçilerin bulduğu boş şarjör, işaret fişekleri ve çeşitli silahlara ait olduğu tahmin edilen mermiler Emniyet Müdürlüğü'nde inceleniyor.

Sultanahmet'teki eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat yapan işçilerin bulduğu boş şarjör, işaret fişekleri ve çeşitli silahlara ait olduğu tahmin edilen mermiler Emniyet Müdürlüğü'nde inceleniyor.

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA

Sultanahmet'teki eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat yapan işçilerin bu sabah bulduğu boş şarjör, işaret fişekleri ve çeşitli silahlara ait olduğu tahmin edilen mermiler Emniyet Müdürlüğü'nde inceleniyor.

Eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat çalışması yapan işçiler, saat 10.30 sıralarında 12 şarjör, 24 işaret fişeği ve çeşitli silahlara ait mermiler bulmuştu. Olay yerine gelen Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, mühimmatları alarak, incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bulunan şarjör, işaret fişeği ve mermilerin, adliye binası taşınırken bodrum katında bulunan adli emanet odasından kaldığı tahmin ediliyor.

Yapılan inceleme sonrasında, malzemelerin eski olduğu ve tahrip güçlerini yitirdiği tespit edildi. Emniyet yetkililerinin çalışması devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şarjör, İşaret Fişekleri ve Mermiler Adliye Taşınırken Kalmış - Son Dakika


Advertisement