Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Meşrebime birebir uyuyor - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Meşrebime birebir uyuyor

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, yenilenen İstanbul seçimlerinin ardından kesin olmayan sonuçlarla Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı seçilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Benim meşrebime uyan bir siyasi şahsiyet" dedi.

24.06.2019 14:27  Güncelleme: 14:38

Son zamanlarda yaptığı siyasi paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, resmi olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu'nun İBB'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili paylaşım yaptı. Özoğuz paylaşımında İmamoğlu için "Meşrebime uyan siyasi şahsiyet" sözlerini kullandı.

"ENLERİN SAHİBİ"

Şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Evet benim için şimdiye kadar kendi dönemimde tanıdığım ülke konusunda benim için enlerin sahibi Ekrem İmamoğlu. Herkesin meşrebi vardır. Benim meşrebime birebir uyan siyasi şahsiyet olacak bir ilk! Her şey çok güzel olacak, oldu."

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Meşrebime birebir uyuyor

DUA ETMİŞTİ

Gökhan Özoğuz, seçimlerden önce de Twitter hesabından paylaşım yaparak şu sözlerle dua etmişti: "Allah'ım; her zaman Ülkemizin başında Parti gözetmeksizin geleneklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesinin ilerlemesini ve gelişmesini düstur edinmiş, özverili,dürüst,ileri görüşlü, hakkaniyetli, eşitlikçi, kucaklayıcı şeffaf yöneticiler olmasını nasip eyle Amin."

Şarkıcı Gökhan Özoğuz\'dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Meşrebime birebir uyuyor

Son Dakika Güncel Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu yorumu: Meşrebime birebir uyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • adam: ALLAH KİTAP KÜFREDİYORLAR TARAFTARLARI MEŞREBİNE UYAR TABİ YAVŞAK 11 9 Yanıtla
  • Tabip: Sanatla sanatçıyla alakası yok bunun bildiğin şakgaban 8 8 Yanıtla
    pasçözücü: sizler gibi koyun sürüsünden ibaret değil en azından 4 8
  • Boost: İkiniz de hafif meşrep olduğunuz için uyması normal 8 7 Yanıtla
    EKREM İMAMOĞLU: heee baba 0 0
  • Gerçeği bu: Götür kimliğini İmamoğlu mufusuna alsın seni gökan 6 aydır yırttın kendini 6 7 Yanıtla
  • Herkes kendi adına konuşsun: Bazılarının işleri güçleri şov yapmak...Bazı sözde sanatçılar toplum adına konuşmayı bırakmalı...Buranın ev sahibi 6,5 asır hüküm süren OSMANLIDIR ! Bunu artık hazmedin... OSMANLIYI UNUTTURAMAYACAKSINIZ !..Buna gücünüz yetmedi, yetmeyecek...İçimizdeki yerli gavur zihniyetinin mevsimi geçti. 5 7 Yanıtla
    ÇRM: Oku öğren ekrem İmamoğlu değilmiydi.. 145 yıldır demokrasi mücadelesi veriyoruz diyen sen bi bunu öğren 0 0 Oku ogren: Osmanlıyı selcukluyu ve diğerlerini kim unutturmaya çalışıyor birader?. Şunun adini koyarmisin?. Bilelim. Geçmiş atlama tahtasidir koltuk değil. Bunu unutma. 0 0
  • İM: ARKADAŞLAR BU OĞUZ KİM NE İŞ YAPAR. 5 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement