Şarkısını Yarıda Kesip 'Dev'leri Kutladı - Son Dakika
Güncel

Şarkısını Yarıda Kesip 'Dev'leri Kutladı

Şarkısını Yarıda Kesip \'Dev\'leri Kutladı

Kıbrıs'ta Sahne Alan Ebru Gündeş Şarkısını Yarıda Keserek Basketbol Milli Takımımızın Başarısını Kutladı

12.09.2010 14:08  Güncelleme: 14:44

Bayramın 3. Günü Kıbrıs Kaya Artemis'te sahne alan Ebru Gündeş kendini izlemeye gelen hayranlarına unutamayacakları bir bayram eğlencesi yaşattı. Emilio Pucci imzalı mavi kıyafet ile göz kamaştıran Gündeş bileğine taktığı bileziğini de sahneden bir hayranına hediye etti.

EBRU GÜNDEŞ ŞARKISINI YARIDA KESİP 12 DEV ADAMIN ZAFERİNİ SAHNEDEN KUTLADI

12 Dev Adamın maçlarını çok yakından takip ettiği bilinen Ebru Gündeş Kıbrıs Kaya Artemis'te sahnesi sırasında Milli Takımın Slovenya'yı yenmesi ve yarı finale adını yazdırması haberi gelince şarkısını yarıda kesip zafer sevincini sevenleri ile paylaştı. Konser alanında bulunan tüm izleyicilerin ayağa kalkıp tezahürata başlamasıyla salonda büyük bir coşku yaşandı. Ebru Gündeş konser bitiminden hemen sonra ilk uçakla İstanbul'a döneceğini ve ilk olarak oyunu kullanıp, akşam da 12 dev adamın ABD maçına gideceğini belirtti.

MİNİK BEBEĞİ DAKİKALARCA KUCAĞINDAN İNDİRMEDİ

Çocuklara olan hasretini ve özlemini her defasında dile getiren Ebru Gündeş, Kıbrıs Kaya Artemis konseri sırasında sahnede kucağına minik bebeği alarak dakikalarca kollarından bırakmadı. Kendisini izlemeye gelen izleyicilerin büyük bir hayranlıkla baktığını gören Gündeş "Allah olmayanlara da versin" diyerek özlemini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şarkısını Yarıda Kesip 'Dev'leri Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement