SASKİ'den SEDAŞ'a Nezaket Ziyareti ve Teşekkür - Son Dakika
Güncel

SASKİ'den SEDAŞ'a Nezaket Ziyareti ve Teşekkür

SASKİ\'den SEDAŞ\'a Nezaket Ziyareti ve Teşekkür

SEDAŞ'tan su pompa motorlarına kesintisiz enerji sağlandı.

09.12.2013 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'e yaptığı nezaket ziyaretinde, SASKİ'nin şehir merkezine su veren Sapanca Gölü kenarındaki ana pompa motorlarının, SEDAŞ tarafından yaz boyunca sürdürülen çalışmalar ve yeni yapılan 10 Kilometrelik mesafede yeraltı kablolu enerji nakil hattı ile irtibatlandırılarak beslenmesinin, elektrik kesintisine bağlı su kesintisi yaşanmaması açısından büyük bir proje ve yatırım olduğunu belirtti ve "Projenin tamamlanmasından bizlerde büyük mutluluk duyduk" dedi.

SASKİ'den SEDAŞ'a teşekkür

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Bekir Sami Güven'e teşekkür ederek, bu enerji hattının yapılması ile su pompa motorlarının artık kesintisiz olarak enerji alacak olmasından dolayı projeyi gerçekleştiren SEDAŞ'ın Dağıtım Direktörlüğü ve Dağıtım Varlıkları Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri başta olmak üzere tüm yöneticileri ile bu projeye destek veren SEDAŞ yöneticileri ve çalışanlarını tebrik ediyorum"dedi. Yapılan ziyaret sırasında Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan da hazır bulundular.

Bekir Sami Güven de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtirken, "Kış gelmeden bu dev projeyi tamamlamaktan dolayı, Sakarya da yaşayan vatandaşlarımız adına mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliğine de ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

45 Kilometre Yeraltı Kablosu

Büyükşehir Belediyesi ile yapılan değerlendirmeler sonucunda SEDAŞ, yeraltı kablolu enerji hattı projesi üzerinde yazın başlanan çalışmaları tamamladı. SEDAŞ Dörtyol Beşköprü ve Esentepe mevkiinde bu yaz içinde 10 kilometrelik kazı ve kanal çalışması yaparken, bu mesafede, 45 Kilometrelik yeraltı kablosu ve yeni yapılan bu enerji hattı üzerinde 4 adet beton köşk kabin de kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SASKİ'den SEDAŞ'a Nezaket Ziyareti ve Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement