SDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Çukur Köyü Ortaokulu'na destek oldu - Son Dakika
Güncel

SDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Çukur Köyü Ortaokulu'na destek oldu

SDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Çukur Köyü Ortaokulu\'na destek oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, hayırseverlerin desteğiyle Çukur Köyü Ortaokulu'nun eksiklerini tamamladı. Üniversite öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okulun ihtiyaçlarını tespit eden gençler, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden destek alarak öğrencilerin sanat ve spor malzemelerini temin etti. Proje yürütücüsü İrem Eroğul, hayırseverlerle ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurduklarını belirtti ve köy okullarında eğitim gören çocukların daha iyi ortamlarda yetişebilmeleri amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Proje, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da desteklenmektedir.

24.12.2023 19:23

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi öğrencilerinden bir grup, hayırseverlerin desteğiyle Çukur Köyü Ortaokulu'nun eksiklerini tamamladı.

Üniversite öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçen hafta okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Okulun ihtiyaçlarını tespit eden üniversiteli gençler, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden destek alarak küçük öğrencilerin sanat ve spor alanındaki malzemelerini temin etti.

Proje yürütücüsü İrem Eroğul, gazetecilere, hayırseverlerle ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurduklarını söyledi.

Köy okullarında eğitim gören çocukların daha iyi ortamlarda yetişebilmeleri amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını dile getiren Eroğul, "Onlara dokunarak, hayallerine bir nebze de olsa ışık olmak istedik." dedi.

Eroğul, projeye, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de destek verdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel SDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Çukur Köyü Ortaokulu'na destek oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement