SEDAŞ'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ'a Teşekkür Plaketi

SEDAŞ\'a Teşekkür Plaketi

TBF Uluslararası U16 Yıldızlar Basketbol Turnuvası'nın Sponsorlarından olan SEDAŞ'a TBF Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Teşekkür plaketi verildi.

10.02.2014 12:23

SEDAŞ'A SPONSOR OLDUĞU ULUSLARARASI BASKETBOL TURNUVASINDA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

2-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenen (TBF) Uluslararası U16 Yıldızlar Basketbol Turnuvası'nın Sponsorlarından olan SEDAŞ'a Turnuvaya verdiği destekten dolayı (TBF) Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Teşekkür plaketi verildi. Şampiyonluk maçı sonrasında yapılan törende SEDAŞ adına Teşekkür plaketini Kurumsal İletişim Yetkilisi Ayhan Erkovan aldı.

Sakarya Atatürk ve Lütfü Yaman Spor Salonlarında 2-8 Şubat tarihlerinde dev maçlar oynandı. Vali Mustafa Büyük ve Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu'nun da çok yakından takip ettiği Uluslararası Organizasyonda, çekişmeli maçlar büyük bir seyirci izleyeni ve desteği ile gerçekleşti.

LETONYA ŞAMPİYON OLDU

8 Şubat saat 20:00'de başlayan şampiyonluk maçı Letonya ve Fransa arasında yapıldı. Mücadeleye savunmada etkili başlayan ve hücumda da topu iyi paylaşan Letonya, ilk periyotu 21-8, ikinci periyotu 29-22, mücadelenin ikinci yarısında dış atışlarla skor bularak, üçüncü çeyreği de 57-32 önde tamamladı. Final periyotunda da üstünlüğünü sürdüren Letonya, maçı 73-46'lık skorla kazanarak TBF Uluslararası U16 Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaştı. Sakarya İl Emniyet Müdürü şampiyona kupasını verirken Letonya takımı Kupa töreninde seyircilerden bol alkış aldı. Dereceye giren Takım oyuncuları ise madalyalarını Gençlik Spor İl Müdürü Salih Koşu'nun elinden aldılar.

FRANSA İKİNCİ, ALMANYA ÜÇÜNCÜ

TBF Uluslararası U16 Turnuvası'nda Almanya, şampiyonluk maçı öncesinde baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Arjantin'i 91-61'lik skorla mağlup etti. Almanya, bu sonuçta organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.

"ORGANİZASYON MÜKEMMEL OLDU"

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, TBF Uluslararası U16 Turnuvası'nın tamamlanması sonrası yapmış olduğu değerlendirmede mükemmel bir organizasyonu geride bıraktıklarını söyledi.
TBF Uluslararası U16 Turnuvası'nın noktalanmasıyla birlikte bir değerlendirmede bulunan Akkaş, "16 takımın katıldığı turnuvada Sakarya bir kez daha bu organizasyona ev sahipliği yaptı. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu bu büyük organizasyondan takımların memnun kalmaları ve bu turnuvanın önümüzdeki yıl ne zaman düzenleneceğini sormaları, yapılan organizasyonun kalitesini gösteriyor. 16 yaş kategorisinde dünyanın en büyük organizasyonuna Türkiye olarak ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz" dedi.

AKKAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldız Milli Takımımızın organizasyonu 7. sırada tamamlamasını da değerlendiren Akkaş, hedeflerinin her zaman Avrupa Şampiyonaları'nda madalya olduğunu da belirtti. Takım ve oyuncuların turnuvada değerlendirildiği ve eksiklerin görüldüğünü ifade eden Akkaş, "Avrupa Şampiyonası öncesi uzun bir hazırlık sürecimiz ve katılacağımız turnuvalarla da eksiklerimizi giderme şansımız olacak. Bu organizasyonda emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement