SEDAŞ Gebze de Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Gebze de Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

SEDAŞ Gebze de Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'un da yer aldığı iftar yemeğinde Gebze'nin elektrik dağıtım hizmetlerinde ihtiyaç duyduğu yatırımları da ele alındı.

05.08.2013 09:20

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'in davetiyle, Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova Köy ve Mahallelerinin 78 muhtarı ve Gebze İlçe Protokolunun davetli olduğu iftar yemeği organizasyonu, SEDAŞ yöneticilerini Holiday İn Otelde davetlilerle buluşturdu.

İftar yemeği sırasında misafirlere ayrı ayrı hoş geldiniz diyen Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ile İlçe Sorumlusu Volkan Özgülen ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan misafirleri kapıda karşıladılar.

Bekir Sami Güven SEDAŞ tarafından son iki yıldır yapılan projeler, yatırımlar ve şirket bünyesinde gerçekleştirilen uygulamalar ile elektrik dağıtım şebekesinin uzaktan izlenmesi ve müdahale edilmesine imkan sağlayacak SCADA ve sayaçların uzaktan okunmasını sağlayacak OSOS (Otomatik Sayaç Okuma Sistemi) projeleri hakkında bilgi verirken, Belediye'nin ve Kaymakamlığın elektrik dağıtım hizmetleri için SEDAŞ'a sahada sağladıkları kolaylıklar ve verilen destek nedeniyle teşekkür etti. Güven, Muhtarlar ve yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, iftar yemeği vesilesiyle yerel yöneticilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk, dedi. Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kaymakam Salih Karabulut, iftar yemeğinin SEDAŞ yöneticileriyle yerelde görev yapan muhtarları ve ilçe protokolunu bir araya getirmesinde bir vesile olması nedeniyle etkin iletişim anlamında ve Gebze de elektrik dağıtım hizmetlerinin ele alınmasına katkı sağladığı için çok faydalı olduğuna inandıklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Gebze de Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement