Şehit Hakkari'ye Gönüllü Gitmiş - Son Dakika
Güncel

Şehit Hakkari'ye Gönüllü Gitmiş

Şehit Hakkari\'ye Gönüllü Gitmiş

Hakkari'de şehit düşen 27 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un Antalya'daki baba evine ateş düştü.

18.11.2012 17:59  Güncelleme: 09:00

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 5 askerden 27 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un Antalya'daki baba evine ateş düştü. Nişanlı olan Üsteğmen Korkut'un Hakkari'ye 3 ay önce gönüllü gittiği, 2 yıl sonra evlenmeyi planladığı belirtildi.

Antalya'da Erenköy Mahallesi 4851 Sokak'ta oturan aileye acı haberi, Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz verdi. Oğullarının şehit olduğu haberiyle baba Veli ve anne Leyla Korkut fenalaştı. Evin önünde hazır bulunan sağlık ekipleri, Korkut çiftine müdahale etti. Haberin duyulmasıyla şehidin yakınları ve arkadaşları, evin önünde toplandı. Şehidin baba evine 3 Türk bayrağı asıldı.

2 YIL SONRA EVLENMEYİ PLANLIYORDU

Bu yaz nişanlanan Üsteğmen Gökhan Korkut'un, Kayseri'de görevliyken aldığı komando eğitiminin ardından gönüllü olarak 3 ay önce Jandarma Özel Harekat Birliği'nde görevlendirildiği ve Hakkari'ye gönderildiği kaydedildi.

Üsteğmen Korkut'un, Hakkari'de 2 yıl görev yaptıktan sonra Antalya'da nişanlısıyla evlenmeyi planladığı belirtildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Hakkari'ye Gönüllü Gitmiş - Son Dakika


Advertisement