Şehit Hasan Kaya'nın Adı Okulda Yaşayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şehit Hasan Kaya'nın Adı Okulda Yaşayacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde şehit edilen Hasan Kaya'nın adı mahallesindeki ilkokula verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde şehit edilen Hasan Kaya'nın adı mahallesindeki ilkokula verildi.

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Kaymakamlığının girişimi ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen karar doğrultusunda, Kaya'nın ikamet ettiği Beykoz Rüzgarlıbahçe'de bulunan ilkokulun adı değiştirilerek "Şehit Hasan Kaya İlkokulu" oldu.

Beykoz Kaymakamlığı tarafından Şehit Hasan Kaya İlkokulu'nda şehitler köşesi oluşturuldu ve 15 Temmuz gecesi çekilen fotoğraflar sergilendi.

Şehitler köşesinin önünde temsili olarak şehit Hasan Kaya'nın ailesi, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kurdele kesti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte, daha sonra "15 Temmuz Belgeseli" gösterildi.

Kaynak: AA