Şehit Polis, Üzülmesinler Diye Ailesine Yalan Söylemiş - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis, Üzülmesinler Diye Ailesine Yalan Söylemiş

Şehit Polis, Üzülmesinler Diye Ailesine Yalan Söylemiş

Cizre'de teröristlerin saldırısında yaralandıktan sonra GATA'da şehit düşen Özel Harekât Polisi Yunus Emre Akbaş, ailesine üzülmesinler diye Başbakanı korumaya gittiğini söylemiş.

02.10.2015 12:29  Güncelleme: 14:33

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit düşen Özel Harekât Polisi Yunus Emre Akbaş'ın saldırı öncesi konuştuğu babasına, üzülmesin diye Başbakanı korumaya Mardin'e gittiğini söylediği ortaya çıktı.

MEMLEKETİNE GETİRİLDİ

Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde şehit düştükten sonra özel bir araçla polis ekipleri eşliğinde memleketi Aksaray'a getirilen şehit polis Yunus Emre Akbaş'ın cenazesi Somuncu Baba Külliyesi morgundan alındı.

BABA OCAĞINDA HELALLİK ALINDI

Şehit polisin cenazesi, Atatürk Bulvarı Kurtuluş kavşağında bulunan baba ocağına helallik için getirildi. İl müftüsünün duasıyla helallik alınan şehit polis Yunus Emre Akbaş'ın cenazesi daha sonra düzenlenecek tören için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

"BİZ ÜZÜLMEYELİM DİYE..."

Şehit babası Mustafa Akbaş, oğluyla saldırı olmadan bir gün önce konuştuğunu belirterek şunları söyledi: "Biz üzülmeyelim diye bize 'Başbakanı korumaya Mardin'e gidiyoruz.' dedi. Ertesi gün zaten saldırıda yaralandığı haberi geldi."



Aynı saldırıda yaralanan özel harekât polisi Kamil Günser ise, "Biz göreve giderken, arabanın arkasından roketli saldırı yapıldı. Bende aynı saldırıda yaralandım." diye konuştu.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis, Üzülmesinler Diye Ailesine Yalan Söylemiş - Son Dakika


Advertisement