Şehitlikte Hüzünlü Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şehitlikte Hüzünlü Ziyaret

Şehitlikte Hüzünlü Ziyaret

Kayseri'de şehit aileleri, Arife Günü Garnizon Şehitliği'ndeki yakınlarının mezarlarını ziyaret etti, gözyaşı döküp, dualar okudu.

04.07.2016 16:40

Kayseri'de şehit aileleri, Arife Günü Garnizon Şehitliği'ndeki yakınlarının mezarlarını ziyaret etti, gözyaşı döküp, dualar okudu.

Kayseri'de şehit yakınları Arifa Günü nedeniyle Garnizon Şehitliği'ni ziyaret etti. Aileler, şehitlerinin kabirleri başında Kuran-ı Kerim okuyarak, dua etti. Şehit kabirlerindeki çiçekleri sulayıp, otları ayıklayan ziyaretçiler gözyaşı döktü.

4 Nisan 2016'da Nusaybin'de şehit olan Piyade Binbaşı Mehmet Polat'ın amcası Salih Polat, "Allah bu vatanı böldürtmesin. Nice gençler bu uğurda toprağa düştü. Her bayramda gençlerimiz, evlatlarımız, elimizi öpmek ve bayramlaşmak için bizlere ziyarete gelirdi. Şimdi ise biz onları, şehitliğe gelip mezarlarında ziyaret ediyoruz. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın, Allah anne ve babalarına sabır versin" dedi.

Şehitliği ziyaret edenler arasında bulunan özel engelli okulu müdürü Alper Tekkuş ve eşi Belma Tekkuş ile 4 yaşındaki çocukları Furkan da dua etti. Alper Tekkuş, "Eskiden annem ve babamla birlikte her bayram arifesinde şehitliğe gelir, o kahramanların kabirlerini ziyaret ederim. Şimdi de eşim ve çocuğumla bu ziyaretleri sürdürüyorum" dedi. Belma Tekkuş da "13 Mayıs günü Hakkari'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Akarsu çocukluk arkadaşımdı. Onun şehit olmasından ben bu kadar etkileniyorsam, ailesini düşünemiyorum. Allah onlara sabır versin" diye konuştu.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehitlikte Hüzünlü Ziyaret - Son Dakika


Advertisement