Sektörler Ligi'nde Dr. İbrahim Bodur için saygı duruşu - Son Dakika
Güncel

Sektörler Ligi'nde Dr. İbrahim Bodur için saygı duruşu

Sektörler Ligi\'nde Dr. İbrahim Bodur için saygı duruşu

Türkiye Sektörler Ligi 5.hafta karşılaşmaları öncesinde, Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur için saygı duruşu yapıldı.

30.05.2016 16:37  Güncelleme: 16:41

Şirket yetkilileri Sektörler TV canlı yayınında Kale Grubu camiasına başsağlığı dileğinde bulundular.

Türkiye Sektörler Ligi Komite Başkanı Serdar Doğru yaptığı konuşmada; Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Sn. Dr. İbrahim Bodur ülkesine, işine çok bağlı bir iş adamıydı. Benim yakın tarihe kadar gözlemlediğim, rahatsızlığına rağmen hem iş yerine gidiyor, hem de fuarlardaki stantlarını ziyaret ediyordu. İşine olan saygısı çok büyüktü. İş hayatında ve sektörde yaptığı yeniliklerin yanında Kale Grubu olarak sosyal hayatta da öncüydü, Biz 2009 yılında Türk Yapı sektörünün spor platformunu olan Yapı Ligi'ni kurduğumuzda bize en büyük desteği Kale Grubu verdi. 32 takımın yer aldığı turnuvada fikstür çekilişimizi İbrahim Bodur konferans salonunda gerçekleştirdik. 2012 yılında Kale Seramik şampiyonluğuyla birlikte fikstür çekilişine ev sahipliğini yine Kale Grubu yaptı. Kale Grubunun yıllardan beri spora ve bizlere verdiği desteğe teşekkür eder, değerli büyüğümüz Sn. Dr. İbrahim Bodur'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Kale Grubu Camiasına başsağlığı dilerim. dedi.

5.Hafta maçları öncesinde şirket yetkililerinden Ercan Aydın – Bm Art, Muhittin Yıldırım – Bm Art, Mehmet Ünlü - Samet Kalıp, Erdoğan Yıldız - Samet Kalıp, Metin Boğa - TFF Hakemi, Sektörler Ligi TV canlı yayınında Kale Grubu Camiasına Başsağlığı dileklerinde bulundular. Samet Kalıp - Yılmaz Redüktör maçı öncesinde Sn. İbrahim Bodur için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

5. Hafta maçlarının ardından Samet Kalıp ve Yılmaz Redüktör 1'er puanı hanelerine yazdırırken, Bm Art ve Albaksan 3'er puan aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sektörler Ligi'nde Dr. İbrahim Bodur için saygı duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement