Semerkand Vakfı Kayseri İl Başkanı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Semerkand Vakfı Kayseri İl Başkanı Toprağa Verildi

Semerkand Vakfı Kayseri İl Başkanı Toprağa Verildi

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Semerkand Vakfı Kayseri İl Başkanı Murat Kuytak, Kayseri'nin İncesu ilçesinde toprağa verildi.

26.08.2013 14:57

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Semerkand Vakfı Kayseri İl Başkanı Murat Kuytak, Kayseri'nin İncesu ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Murat Kuytak'ın (40) cenazesi, Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami'nde kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Semerkand Vakfı 5. Merkez Başkanı Fahrettin Cebeci, Kuytak'ın yakınları, vakıf üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, cenaze namazının ardından yaptığı açıklamada, hem İncesu'da hem de Kayseri'de hayır-hasenat işleriyle uğraşan Murat Kuytak'ın cenaze namazına katıldığını vurgulayarak, "Bir trafik kazasında kendisini kaybettik. Allah rahmet eylesin. Sevenleri çokmuş. Bütün insanlar makamlardan, mevkilerden arındırılmış olarak hayır hanesine ne koyuyorsa onunla ahirete gidiyor. Zerre miskal hayır işlemişse onun zayi olmayacağı bize Kur'anda bildiriliyor. Bizimde bu hayır sahibi kardeşimiz gibi olmamız lazım. Büyük bir sermayeyle ahirete gittiğine inanıyoruz. Benim cenazede hissettiklerim bunlardı. Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Semerkand Vakfı Kayseri İl Başkanı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement