Şener Ezilenin Ve Yıpranın Yanındayız - Son Dakika
Güncel

Şener Ezilenin Ve Yıpranın Yanındayız

Şener Ezilenin Ve Yıpranın Yanındayız

Türk Yerel Hizmet Sen Hatay İl Temsilcisi Mustafa Şener ve ekibi, Antakya Belediyesi İtfaiye Müdürlügü'nü ziyaret ederek, itfaiyeciler ile işçi bayramını kutladılar.

02.05.2012 20:56  Güncelleme: 11:49

Türk Yerel Hizmet Sen Hatay İl Temsilcisi Mustafa Şener burada yaptığı açıklamada, "Alın teriyle para kazanan ve bu parayı başından sonuna hak eden itfaiye personeline hepimizin minnet borcu vardır. Hepimiz evimizde rahat bir şekilde uyurken her türlü zorluğa karşı yangınlarda canımıza malımıza sahip çıkan ve canlarının tehlikeye girmesine rağmen insanlık görevini yerine getiren itfaiye personeline teşekkür amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdik ve işçi bayramlarını kutladık" dedi.

Türk Yerel Hizmet Sen Hatay İl Temsilcisi Mustafa Şener, her zaman ezilenin ve yıpranın yanında olduklarına dikkat çekerek, "memur personellerimiz yıllık izin haklarını kullanmadıkları taktirde izinleri iki yıl sonra ölüyor.

Bu büyük bir haksızlıktır. İtfaiye ve zabıta personelinin fazla yıpranmasından dolayı maaşlarında ve emeklilikte çalışma yıllarında, asker ve polisler gibi yıpranma payları olarak düzenlenmesi gerekmektedir. İş, Türkiye'nin en büyük sendikasıyız diyerek ortada gezmek değildir. Soruyoruz, sendikanızdan olmayan hangi memurun yanına gidiyorsunuz? Hangi memurun işini yapıyorsunuz? Biz Türk Yerel Hizmet Sendikası olarak ezilenin ve yıpranın yanındayız.

Bir kez daha dile getiriyoruz; bizim sendikamızın üyesi olan veya olmayan tüm memur arkadaşlarımızın yanındayız. Her zaman sendikamızın kapıları tüm memur arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm memur arkadaşlarımızın ve emek edip alın teri döken bütün kardeşlerimizin abilerimizin ablalarımızın bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Türk Yerel Hizmet Sen Hatay İl Temsilcisi Mustafa Şener, ayrıca kendilerini sıcak bir ilgi ile karşılayan İtfaiye Müdürü Hasan Bilğil'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şener Ezilenin Ve Yıpranın Yanındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement