Sensatıon'ın Özel Davetlisi - Son Dakika
Güncel

Sensatıon'ın Özel Davetlisi

Sensatıon\'ın Özel Davetlisi

Sensation'ın özel davetlisi Doutzen Kroes İstanbul'u havadan keşfedecek.

12.10.2012 16:27

Doutzen Kroes, 13 Ekim'de Sensation'ın ardından İstanbul'un üzerinde mükemmel bir gezinti yapacak

"Dünyanın en iyi etkinliği" ödülünü 4 yıl üst üste kazanan Sensation'ın 13 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek İstanbul partisinin özel davetlisi Doutzen Kroes, muhteşem gecenin ardından İstanbul'u gökyüzünden keşfediyor.

Sensation İstanbul etkinliği çerçevesinde gerçekleştirdiği bu ziyareti sırasında Doutzen Kroes, One Colony Kurucu Ortağı Ekim Alptekin'in ev sahipliğinde İstanbul'u helikopter turu ile göklerden seyrederek Sensation etkinliğinin ardından İstanbul'da güzel bir Pazar günü geçirecek.

Victoria's Secret meleği, Hollandalı süper model Doutzen Kroes; İstanbul'a hayran olduğunu ve her fırsatta yeniden Türkiye'ye gelmek istediğini sıkça dile getirmektedir.

SENSATION

İlki 2000 yılında Amsterdam'da gerçekleştirilen ve günümüzde farklı zamanlarda 4 kıtada 23 ülkede düzenlenen Sensation, dünyanın önde gelen etkinlik ve organizasyon şirketi ID&T'nin en seçkin ve en geniş katılımlı etkinliğidir. İlki Ajax futbol kulübünün stadı olan Amsterdan Arena'da gerçekleştirilen ve 20 bin civarında dans severin katıldığı etkinlik 2. yılında günümüzdeki formatını almıştır. ID&T'nin kurucusu Duncan Stutterheim'ın trafik kazasında kaybettiği kardeşi Miles anısına Sensation'a katılacak misafirlerden aynı Miles'ın cenaze törenine katılanlar gibi beyaz kıyafetler giymelerini rica etmesiyle global bir konsepte kavuşmuştur. Dünyanın en iyi etkinliği ödülünü 4 yıl art arda kazanmış olan Sensation, yüz binlerce katılımcıya gerçek anlamıyla küresel bir duygu yaşatmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sensatıon'ın Özel Davetlisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement