Sergen Sesli kimdir ve nerelidir - Son Dakika
Güncel

Sergen Sesli kimdir ve nerelidir

Sergen Sesli kimdir ve nerelidir

Turaçcı soyadını Sesli olarak değiştiren Sergen Sesli, X Factor ve O Ses Türkiye yarışmalarına katıldı. İlk turda Hadise'yi seçen Sesli, Yıldız Tilbe'nin takımına geçti ve çapraz düellolara kadar ilerledi. Kendi yazdığı şarkıları da bulunan Sesli'nin Instagram hesabı sergenofficial.

03.05.2023 11:50  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turaçcı olan soy adını " Sesli " olarak değiştirdi. 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Xfactor Star Işığı yarışmasına katıldı. 2017'de O Ses Türkiye Yarışmasına katılmıştı hafızalarınıza oradan da tanıdık gelebilir. Hedefi daha iyi bir şarkıcı olabilmek. 2014 X factor yarışmasında çok küçüktü yaşından dolayı elenmişti.

Sergen Sesli Kimdir Nerelidir

O ses Türkiye yarışmasında ilk tur Murat Boz ve Hadise dönmüştü,Hadise'yi seçti hatta söz aldı "beni seçersen benden önce sahneye çıkaracağım seni"i dedi ve Hadise'yi seçti. İkinci tur Hadise düelloda başka bi yarışmacıyı seçti.Yıldız TilbeSergen Sesli'yi takımına çağırdı ve çapraz düelloya kadar ilerledi. Gitar Hocasının bestesi Yaralı Gönül , Kendi Yazdığı şarkısı Deli Deli ,Hiç Sevmedin , Ben Tek İyiyim adlı şarkısı vardır. Instagram hesabı: sergenofficial

Son Dakika Güncel Sergen Sesli kimdir ve nerelidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement