Seri Katilin Öldürdüğü Ayşe'nin Annesi Karara İsyan Etti - Son Dakika
Güncel

Seri Katilin Öldürdüğü Ayşe'nin Annesi Karara İsyan Etti

Seri Katilin Öldürdüğü Ayşe\'nin Annesi Karara İsyan Etti

İzmir’de, birer gece arayla üç kişiyi öldürmek suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet, yağma suçundan 45 yıl, ruhsatsız silah suçundan 3 yıl hapis 2 bin lira para cezasına çarptırılan seri katil Hamdi Ayri’ye verilen cezanın Yargıtay 1.Ceza Dairesi tarafından onanmasına Ayşe Selen Ayla’nın annesi Hatice Ayla tepki gösterdi.

21.08.2015 17:44

İzmir'de, birer gece arayla üç kişiyi öldürmek suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet, yağma suçundan 45 yıl, ruhsatsız silah suçundan 3 yıl hapis 2 bin lira para cezasına çarptırılan seri katil Hamdi Ayri'ye verilen cezanın Yargıtay 1.Ceza Dairesi tarafından onanmasına Ayşe Selen Ayla'nın annesi Hatice Ayla tepki gösterdi. Cinayetleri Hamdi Ayri'nin tek başına işlemediğini, bunun organize işlendiğini başından beri söylediklerini ancak, bu iddialarının üzerine gidilmediğini belirten Hatice Ayla, "Kızımla birlikte 3 kişiyi öldüren o cani 10 kez müebbet hapse mahkum olmalıydı. Bize göre verilen ceza az" dedi.

Balçova ilçesinde, 24 Nisan 2010 Cumartesi gecesi bankada çalışan Esra Yaşar'ı, ertesi gece üniversite öğrencisi Ayşe Selen Ayla'yı, pazartesi gecesi de "Azra" takma adını kullanan travesti Mustafa Has'ı tabancayla başından vurarak öldürdüğü, cep telefonları ile paralarını gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Hamdi Ayri, 3 yıl sonra 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ayri, ayrıca öldürdüğü kurbanlarının telefonlarını ve paralarını gasp suçundan 45 yıl hapis cezası aldı. Son savunmasında söyleyecek bir şeyi olmadığını belirten Hamdi Ayri, olaylarda kullandığı ruhsatsız silah için 3 yıl hapis ile 2 bin lira para cezasına çarptırılmıştı.

VERİLEN CEZA AZ

Uşak'tan okumak için İzmir'e gelen kızı Ayşe Selen Ayla'yı öldüren seri katile verilen cezanın onanması ile ilgili açıklama yapan Hatice Ayla, "Biz dava başından beri seri katil Hamdi Ayri'nin bu cinayetleri tek başına işlemediğini söylüyoruz. Ancak mahkeme, bizim iddialarımızın üzerine gitmedi. Bu konudaki görüşlerimizi Yargıtay'a da ilettik. Yargıtay'da iddialarımızı dikkate almadı. Bana göre kızım ile birlikte 3 kişiyi öldüren caniye 10 yıl müebbet hapis cezası verilmeliydi. Ayrıca ona destek olan kişiler tespit edilip cezalandırılmalıydı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seri Katilin Öldürdüğü Ayşe'nin Annesi Karara İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement