Serinlemek İçin Girdiği Sulama Kanalında Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Serinlemek İçin Girdiği Sulama Kanalında Boğuldu

Serinlemek İçin Girdiği Sulama Kanalında Boğuldu

Şanlıurfa'da, babasıyla beraber serinlemek için suya giren 11 yaşındaki Mehmet suda kayboldu. Küçük çocuğun cesedi 1 saat sonra dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

05.07.2015 18:10  Güncelleme: 19:26

Şanlıurfa'da, babasıyla birlikte serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına giren 11 yaşındaki Mehmet Şahin Çakmak, boğularak hayatını kaybetti.

BABA İLE OĞLU SERİNLEMEK İÇİN SULAMA KANALINA GİRDİ

Olay, öğleden sonra merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Güllübağ Mahallesi'nde meydana geldi. 36 yaşındaki Mehmet Çakmak, serinlemek için oğlu Mehmet Şahin ile birlikte sulama kanalına geldi.

YÜZME BİLMEYEN KÜÇÜK ÇOCUK SUDA KAYBOLDU

İddiaya göre, bir süre yüzdükten sonra babasının dışarı çıktığı sulama kanalında kalan ve yüzme bilmeyen Mehmet Şahin ise çırpındığı suda kayboldu. Bunun üzerine suya atlayan Mehmet Çakmak, yaptığı aramaya rağmen ulaşamadığı oğlunun kurtarılması için güvenlik güçlerinden yardım istedi.

CESEDİ DALGIÇLAR TARAFINDAN BİR SAAT SONRA ÇIKARILDI

İhbar üzerine bölgeye gelen dalgıç polisler, 1 saat süren aramanın ardından 11 yaşındaki çocuğun cesedine ulaştı. Küçük çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, baba Mehmet Çakmak ise ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından karakola götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serinlemek İçin Girdiği Sulama Kanalında Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement