Servis Masası Çözümleri Tek Bir Çatı Altında - Son Dakika
Güncel

Servis Masası Çözümleri Tek Bir Çatı Altında

Servis Masası Çözümleri Tek Bir Çatı Altında

IBM Tivoli Service Request Manager çözümünü kullanarak birleştirdi.

09.04.2012 20:25  Güncelleme: 08:46

Dünya çapında ünlü yazılım firmalarının Türkiye temsilciliğini yürüten Boğaziçi Yazılım, uluslararası üne sahip çözümlerinden IBM Tivoli Service Request Manager'ın Turkcell'in "Servis Masası" çözümleriyle konsolide edildiği projeyi başarılı bir yönetim anlayışı çerçevesinde hayata geçirdi.

Proje sayesinde, tek bir servis masası uygulaması ile Turkcell bünyesindeki tüm birimlerde servis masası amacıyla kullanılan farklı yazılımların konsolidasyonu hiçbir gecikme yaşanmaksızın sağlanmış oldu.

Turkcell, 2008 yılında hâlihazırdaki mevcut servis masası uygulamasının değiştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla IBM Tivoli Service Request Manager çözümünde karar kıldı. Turkcell proje ekibi, uzun değerlendirmeler ve deneme çalışmaları sonrasında, esnekliği, kapsamı, teknolojisi ve desteği nedeniyle Tivoli çözümünün beklentilerine en uygun yanıtı vereceğini düşünerek ilerleme kararı aldı.

Boğaziçi Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Bökeer tamamlanan proje hakkındaki görüşlerini şu şekilde özetliyor: "2008 yılında yapılandırılan projenin ilk aşamasının, öngörülen zaman planları çerçevesinde başarıyla tamamlanması sonrasında, Turkcell'de kullanılmakta olan bütün servis masası uygulamalarının da Tivoli Service Request Manager üzerinde birleştirilmesine karar verildi.

2010 yılı sonlarına doğru Servis Masası Konsolidasyon projesine başlandı. Bu amaçla başlanan proje 2 faz olarak ele alındı ve 2012 başı itibariyle Turkcell Grup şirketleri de dahil olmak üzere kurum genelinde devreye alındı."

Proje ile ilgili olarak Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz ise şunları dile getiriyor: "Turkcell olarak müşterilerimizin olduğu kadar çalışanlarımızın da hayatını kolaylaştıran ürün ve servisler geliştiriyoruz.

Boğaziçi Yazılım ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu proje ile çalışanlarımızın her türlü taleplerini girebilecekleri tek bir servis masası ortaya çıkartarak, çalışanların tek bir arayüz ile çalışmasını sağladık. Böylece servis veren grupların da hayatını kolaylaştırdık."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Servis Masası Çözümleri Tek Bir Çatı Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement