Sevgililer Günü’nde En Güzel İLAN-I AŞK - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü’nde En Güzel İLAN-I AŞK

Sevgililer Günü’nde En Güzel İLAN-I AŞK

Hakan Aysev Ve Umut Akyürek Aşkınızı Seslendirsin En Özel Günde Duygularınızı "Aşk Senfonisi"Yle Dile Getirin

10.02.2011 00:59  Güncelleme: 01:00

Sevgililer Günü'nde aşkını bir kez daha dile getirmek için özel bir sürpriz arayanların imdadına ünlü tenor Hakan Aysev ve Türk müziğinin güçlü sesi Umut Akyürek'in seslendirdiği Pınar Köksal besteleri yetişti. "Aşk"ı senfonik bir esere benzeten Pınar Köksal, bu özel duyguyu müziğin diliyle anlatmak isteyenler için "Aşk Senfonisi" albümünü hazırladı.

Göksel Baktagir'in aranjör ve yönetmenliğini yaptığı, ünlü tenor Hakan Aysev'in yorumladığı besteler sevgililer gününde en özel hediye olarak çiftleri bekliyor. Hakan Aysev'in eşsiz yorumu ve Umut Akyürek'in de solist olarak renk kattığı Aşk Senfonisi'nin aranjörlük ve yönetmenliğini Göksel Baktagir gerçekleştirdi.

Albümün yapımcılığını ise İstanbul Organizasyon gerçekleştirdi. Albümün ilk kez görücüye çıktığı Pet Holding Sponsorluğunda Erbil'de gerçekleşen Türk Müziği Konseri'nde dinleyicilerin büyük ilgisiyle karşılandı.

"Biz bestekârlar bestelerimizi yapıyoruz, ama onlara sanatçılarımız ruh veriyor" diyen Pınar Köksal, albümün hayat bulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek Aşk Senfonisi'ni şöyle anlattı: "Bu albümde sizlere aşk şarkılarımdan bir demet sunuyoruz.

Aşkını müziğin evrensel ve özel diliyle anlatmak isteyenler bu albümde duygularının yansımalarını bulacaklar. Senfonik bir eserde çok çeşitli enstrümanlar bir arada uyumlu sesler çıkartarak eseri ve bütünü oluştururlar. Aşkın içinde de heyecan, mutluluk, acı, keder, huzur ve sükûnet gibi çok değişik duygular yer almaktadır. Bir yandan içinizde fırtınalar kopar, ateş gibi yanarken, öte yandan sakin bir limanda gibi huzur içinde olabilirsiniz.

Ancak "Aşk"ı sadece karşı cinse duyulan bir duygu seli olarak değerlendirmiyorum. Kendi adıma ben eşime aşığım, kızlarıma aşığım, doğaya aşığım, yaptığım her işi aşkla yapıyorum, Tanrı'nın yarattığı tüm güzelliklere aşığım. "Aşk Senfonisi"nin de sizlerin gönüllerine hitap eden bir albüm ve bugünden yarına gidecektir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü’nde En Güzel İLAN-I AŞK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement