Sevgililer Günü'nde Müşterilerine Kalp Şeklinde Pasta Sürprizi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'nde Müşterilerine Kalp Şeklinde Pasta Sürprizi Yaptı

Sevgililer Günü\'nde Müşterilerine Kalp Şeklinde Pasta Sürprizi Yaptı

Adana'da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir pastane işletmecisi, müşterilerine bazılarının içinde çeyrek altın olan kalp şeklinde pasta ikram ederek sürpriz yaptı.

14.02.2015 18:05

Adana'da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir pastane işletmecisi, müşterilerine bazılarının içinde çeyrek altın olan kalp şeklinde pasta ikram ederek sürpriz yaptı.

Kurtuluş Mahallesi'nin Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bulunan Can Kardeşler, sevgililer gününe ilginç bir uygulama ile anlam kattı. Günler öncesinden hazırlıklarını yapan işletmeci Orhan Can, pastaneye gelen çiftler için kalp şeklinde hazırladığı yaş pastaları ikram etti. Sürprizi güçlendirmek için birbirinden canlı renk ve tatlardaki 200 pastadan 10'unun içine de çeyrek altın koyan Orhan Can, "14 Şubat benim evlilik yıldönümüm. Yıllar önce eşime Sevgililer Günü'nde hediye alamamıştım. Hep bunun hüznünü yaşıyorum. Sevgi yürekten gelen bir duygudur. Bütün bunları düşünerek, kalbinde sevgi taşıyan müşterilerimize böyle bir sürpriz yapmak istedik. Geçtiğimiz yıl kalp şeklinde simitler hazırlayıp, halkımıza dağıtmıştık. Bu yıl sevgililer gününde daha anlamlı bir ikram hazırlamak istedik. Hem müşterilerimizi memnun etmek, hem de çiftlerimizin mutluluğuna katkıda bulunmak amacıyla kalp şeklinde pastalar hazırladık. Sürprizi artırmak için de 10 tanesinin içine ustalarımız çeyrek altın koydu. Şanslı çiftlerimizin mutluluklarının ömür boyu sürmesini diliyorum" dedi.

Orhan Can, önümüzdeki yıllarda, Sevgililer Günü'nde daha farklı sürprizler hazırlayacaklarını da sözlerine ekledi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'nde Müşterilerine Kalp Şeklinde Pasta Sürprizi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HüZüN: Bu haber değil sadece reklam. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement