Sevgililer İçin Kalp Şeklinde Badem Ezmesi - Son Dakika
Güncel

Sevgililer İçin Kalp Şeklinde Badem Ezmesi

Sevgililer İçin Kalp Şeklinde Badem Ezmesi

Edirne'de bir şekerlemeci firması, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, kemancının çaldığı müzik eşliğinde kırmızı kalp şeklinde badem ezmesi üretti.

13.02.2013 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de bir şekerlemeci firması, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, kemancının çaldığı müzik eşliğinde kırmızı kalp şeklinde badem ezmesi üretti. Üretilen 20 bin badem ezmesi, yarın sevgililere ücretsiz dağıtılacak.

Arslanzade adlı şekerleme firmasının kadın çalışanları, Sevgililer Günü nedeniyle bir müzisyenin çaldığı keman ve söylediği aşk şarkıları eşliğinde kırmızı gülle süslenen depoda, kalp şeklinde 20 bin badem ezmesi hazırladı. Tek tek paketlenen badem ezmeleri, yarın firmanın satış bayilerinde sevgililere ücretsiz olarak dağıtılacak.

1 ton bademden 20 bin kalp şeklinde badem ezmesi ürettiklerini belirten ve bunu sevgililere ücretsiz dağıtacaklarını belirten firmanın sahibi Arif Meriç, "Aşk gününde aşk dağıtmak istedik. Her sene sevgililer gününde birçok şeyler yapılıyor. Biz de böyle bir şey düşündük. Biz mesleğimizi aşk ve şevkle sevdiğimiz için bütün aşklara, bütün aşıklara bu güzelliği 1 ton badem ezmesiyle yoğurduk ve adını da aşk hamuru dedik. Senede bir gün yapılıyor. Her şey rant değil. Senede bir gün bütün aşıklara, sevgililere bunu parasız dağıtıcağız" dedi. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgililer İçin Kalp Şeklinde Badem Ezmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement