Sevilay Yılman ile Nagehan Alçı canlı yayında tartıştı! Kim kimin lafını böldü kavgası! - Son Dakika
Güncel

Sevilay Yılman ile Nagehan Alçı canlı yayında tartıştı! Kim kimin lafını böldü kavgası!

Canlı yayında gündemi değerlendirdikleri programda yorumcular birbirine girdi. Nagehan Alçı ile Sevilay Yılman arasında gergin anlar meydana geldi. Birbirlerinin laflarını böldüklerini iddia eden ikili anlaşamayınca tansiyon yükseldi. Alçı, "En çok sen kesiyorsun lafları" derken Sevilay Yılman ise "Demin seviyesiz falan dedin bak bir şey demedim" ifadelerini kullandı.

04.12.2021 09:47  Güncelleme: 10:12

HaberTürk ekranlarında dün akşam yayınlanan bir programda Nagehan Alçı, Sevilay Yılmaz, Nihal Bengisu Karaca ve Ebru Baki hazır bulundu. Gündemi ve son siyasi gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanan gruptan Nagehan Alçı ile Sevilay Yılmaz arasında gergin anlar yaşandı.

"SAYGILI OLALIM BİRBİRİMİZE"

Laf bölme polemiğinin yaşandığı programda Sevilay Yılmaz, "Ben üst üste konuşmak istemiyorum saygı gösterelim birbirimize" diye uyarılarda bulununca Nagehan Alçı'dan yanıt geldi.

"EN ÇOK SEN LAF KESİYORSUN"

Nagehan Alçı'nın "Sen de kesme lütfen en çok sen kesiyorsun" demesi üzerine Sevilay, "Demin seviyesiz falan dedin bak ben ona düzeysiz falan dedim bir şey demedim" dedi.

"DÜZGÜN BİR PROGRAM OLSUN"

Başından beri Yılman'ın sürekli araya girdiğini iddia eden Alçı, "Sevilay rica ediyorum düzgün bir program olsun" ifadelerini kullandı. Daha sonra tekrar gerilim yaşayan ikiliden Yılman, konuşulan lafları sakıncalı bulduğunu söyledi.

"NE DİYECEĞİMİZİ SINIRLANDIRMA"

Tansiyonun yükseldiği programda diğer konuklar sessizliğini korurken, Nagehan Alçı'nın "Bizim ne diyeceğimizi niye sınırlandırıyorsun" sözlerine son olarak Yılman, "Ben de seni kendi kendini tatmin eden konuşmalar olarak değerlendiriyorum" diye konuştu.

İkilinin bu anları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Sevilay Yılman ile Nagehan Alçı canlı yayında tartıştı! Kim kimin lafını böldü kavgası!

Son Dakika Güncel Sevilay Yılman ile Nagehan Alçı canlı yayında tartıştı! Kim kimin lafını böldü kavgası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Idris Fidan: Ay cildiracaktim, dört bayan konulurmu hiç ????karman çorman oldu sevilay hanim zaten baygin bitkin konusuyor?? 9 1 Yanıtla
  • suna genç: sevilay 15 temmuz köklerimiz sayesinde de püskürtüldü derken şaka mı yaptı. yahu sadece ak partili mhp li insanlar sokaklarda karşı koydu can verdi. diğerlerinin tamamı atm ve markete koştu evin balkonundan da ordu ihtilal yapıyor sanıp sevinip sonucu bekledi. 0 0 Yanıtla
  • m.yener arıkan: nagehanın sözlerine bakıyorum söz değil söyleyene bakıyorum... neyse hükümete yakın sayınnnn bayan sonra başımıza olmadık şeyler gelmesin 0 0 Yanıtla
  • Ali Yoramoglu : Bu ekranlara çıkanlara IQ testi yapılması gerekiyor. Milletin de zihnini karıştırıyorlar. Seviye düşüyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement