Seydişehir 2. Halı Saha Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir 2. Halı Saha Turnuvası Başladı

Seydişehir 2. Halı Saha Turnuvası Başladı

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Halı Saha Turnuvası, Belediye Başkanı Çat'ın ilk vuruşuyla başladı.

27.03.2013 09:04  Güncelleme: 09:14

Seydişehir'de kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel sektör ve okullardan oluşan 46 takımdan oluşan 500 sporcuyu bir araya getiren Seydişehir Belediyesi 2. Geleneksel Halı Saha Turnuvası başladı.

25.03.2013 Pazartesi Günü saat 18.00'de Ömür Halı Saha' da Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Meclis Üyeleri, kamu kurum temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda spor sever katıldığı maçla Turnuvaya start verildi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Turnuvanın açılış konuşmasında; Belediyeciliğin salt alt yapı çalışmalarından ibaret olmadığını gösterdiklerini belirterek;" Göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık 4 yıllık sürede sosyal, kültürel ve sportif alanda pek çok hizmeti gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Çat konuşmasının devamında ise; "Gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerde 'İyi ki Seydişehir 'de Yaşıyorum' olgusunu hissettirme amacını taşıyoruz.Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate takımlarımız pek çok başarıya imza atarken, düzenlediğimiz Voleybol ve Futbol Turnuvalarıyla ilçemizde kardeşlik, birlik, beraberlik duygularını güçlendirmeye çalışıyoruz. Seydişehir ölçeğinde 46 Takımdan 500 sporcuyu bu organizasyonla bir araya getirmemiz memnuniyet verici.Hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Bu duygu ve düşüncelerle düzenlediğimiz turnuvada centilmenlik anlayışının hakim olmasını dileyerek hayırlı olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, başarılar ve iyi seyirler diliyorum" dedi.

Turnuvanın ilk maçı Kavak Spor ile Serad Spor arasında oynandı.Serad Spor, Kavak Spor'u 4-3 mağlup etti.

Saat 19.00'da başlayan ikinci maçta ise Ülkü Spor Bilişim Spor'u 6-1 yendi.

26.03.2013( bugün) saat 18.00'de Seydişehir Pancar- Kral Ekmek Endüstri Meslek Spor ve saat 19.00'da ise Seydişehir Vergi Dairesi - Megaspor Kısmet Lokantası maçları oynanacak.

Yarın (27.03.2013) saat 18.00'de Tahtakale Spor - Taraşçı Bayır Gücü ve saat 19.00'da Gökçehüyük Spor- İlçe Tarım Müdürlüğü maçlaru yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir 2. Halı Saha Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement