Seyitgazi, Hestourex Fuarı'nda Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Seyitgazi, Hestourex Fuarı'nda Tanıtıldı

Seyitgazi, Hestourex Fuarı\'nda Tanıtıldı

Seyitgazi Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda (HESTOUREX) stant açtı.

06.04.2018 17:29

Seyitgazi Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'nda (HESTOUREX) stant açtı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen fuarın açılışına Antalya Valisi Münir Karaloğlu, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.

165 ülkeden 5 binin üzerinde sektör temsilcisinin katıldığı fuarda Seyitgazi'nin kültürden sanata, alternatif spor olanaklarından doğal güzelliklerine kadar tüm özellikleri standı gezen ziyaretçiler tarafından büyük beğeni aldı. Seyitgazi'yi doğal güzellikleri ve tarihiyle her platformda tanıtmaya çalıştıklarını belirten Başkan Kalın, "Seyitgazi ilçemizin ulusal ve uluslararası düzeyde daha çok tanıtılması ve turizm merkezi haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu fuarlar sayesinde misafirlerimizden güzel geri dönüşler alıyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyitgazi, Hestourex Fuarı'nda Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement