Seyyar Satıcının Tüpü, Bakırcıbaşı Köşkü'nü Yok Etti - Son Dakika
Güncel

Seyyar Satıcının Tüpü, Bakırcıbaşı Köşkü'nü Yok Etti

Seyyar Satıcının Tüpü, Bakırcıbaşı Köşkü\'nü Yok Etti

Çengelköy'de 3 katlı tarihi ahşap bina yangında kül oldu.

14.06.2015 17:13

Çengelköy'de 3 katlı tarihi ahşap bina yangında kül oldu. Binada kiracı olarak oturan yaşlı çift yara almadan kurtarıldı.

Bakırcıbaşı Sokaktaki 3 katlı tarihi ahşap binada saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre tarihi binanın bitişiğinde duran seyyar mısır satıcısının tezgahındaki tüpün parlamasıyla alevler binaya sirayet etti. Çevre sakinleri itfaiyeye haber verdi. Bu arada binada kiracı olarak oturan yaşlı bir çift, çevredekilerin yardımıyla dışarıya çıktı.

İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen Üsküdar ve Çengelköy itfaiyesi ekipleri yangına müdahale etti. Yangın çevre binalara sıçramadan söndürüldü ancak tarihi bina kullanılmaz nale geldi. Çevre sakinleri tarihi binanın söndürme çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

YEŞİLLER İÇİNDE YÜKSELEN ALEVLER

Köşkün bulunduğu semtin eşsiz yeşil görünümü içinde yükselen alevler, o ana tanık olanlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

BAKIRCIBAŞI'NIN KÖŞKÜYDÜ

Padişah Vahdettin'in Bakırcıbaşısının oturduğu köşkün, sokağa ismini de veren yapı olduğu belirtildi.. Olaydan sonra seyyar satıcı polis merkezine götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seyyar Satıcının Tüpü, Bakırcıbaşı Köşkü'nü Yok Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement