ŞFKY'de Ayrılan Öğretmenlere Veda Programı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

ŞFKY'de Ayrılan Öğretmenlere Veda Programı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Fen Bilgisi Öğretmeni Muhammed Gazi Canbolat ile Türkçe Öğretmeni Duygu Velioğlu'nun başka okullara atanması nedeniyle veda programları düzenlendi.

Sapanca Alaçam Ortaokuluna atanan Türkçe Öğretmeni Duygu Velioğlu için Reisoğlu Tesislerinde, Balıkesir Gömeç İlçesi Ulubeyler Ortaokuluna atanan Fen Bilgisi Öğretmeni Muhammed Gazi Canbolat için TEİAŞ Tesislerinde ayrı ayrı düzenlenen veda programlarına, ŞFKY Ortaokulunda görev yapan idareci ve öğretmenler katıldı.

Duygusal anların yaşandığı veda programlarında birer konuşma yapan Okul Müdürü Alican Akdoğan, ekip ruhu ve aile ortamı içinde çalıştıkları çok değerli iki öğretmenin ayrılmasından üzüntü duyduklarını belirterek, "Mesleğimiz gereği Türkiye'nin çeşitli illerinde ve okullarında görev yapmak durumundayız. Duygu Öğretmenimize ve Gazi Öğretmenimize yeni görev yerlerinde başarılar dilerken, okulumuz eğitimine yaptıkları üstün katkılar nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler