Shn Elektronik, Çakar Ve Siren De Kendi Üretimi İle Hizmet Veriyor - Son Dakika
Güncel

Shn Elektronik, Çakar Ve Siren De Kendi Üretimi İle Hizmet Veriyor

Shn Elektronik, Çakar Ve Siren De Kendi Üretimi İle Hizmet Veriyor

Ümit Şahin'in kurmuş olduğu SHN Elektronik, araç çakar, tepe lambası siren ve anons cihazlarını yerli üretim olarak kendi imalatları ile zabıta, emniyet güçlerine ve diğer kurumların ihtiyaçlarını karşılıyor.

18.07.2017 17:12

ilandır... Emniyet güçlerinin, belediyelerin, ambulansların da tercihi olan Shn elektronik, araçlara takılan siren, çakar, tepe lambası ve anons sistemlerinde kendi fabrikalarında gerçekleştirilen yerli üretimleri ile müşterilerine 2 yıl garantili ve alanında uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.

ÜMİT ŞAHİN: GARANTİLİ ÇAKAR, SİREN VE ANONS HİZMETİ SAĞLIYORUZ

Shn Elektronik Genel Müdürü Ümit Şahin "6 yılı aşkın elektronik sektöründe vermiş olduğumuz hizmette, önceliğimiz olarak sağlam işçilik, garantili ürün ve bu sektörde yetişmiş alanında deneyimle ve uzman kadromuzla, araçlara yapmış olduğumuz kendi bünyemizde garantili üretilen çakar, siren, tepe lambası ve anons ürünleriyle tüm kurum ve kuruluşlara gerekli hizmeti sağlıyoruz. Kendi sektörümüz de en çok tercih edilen firmalardan birisi olarak, aynı sektörde hizmet veren birçok firmaya da ürün ve gerekli ekipman desteği de sağlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Shn Elektronik, Çakar Ve Siren De Kendi Üretimi İle Hizmet Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement