Sibel Baybek Sanatçı Çocukalrın Sigortalı Olmasını İstiyor - Son Dakika
Güncel

Sibel Baybek Sanatçı Çocukalrın Sigortalı Olmasını İstiyor

Sibel Baybek Sanatçı Çocukalrın Sigortalı Olmasını İstiyor

Birçok Bilim Adamı Ve Sanatçı Ruhlu Onlarca İnsan Yetiştiren Bergama Bu Kez Sinema Ve Reklâm Yıldızı Bir Yeteneği Bir Prenses Ortaya Çıkardı.

28.12.2010 12:17  Güncelleme: 12:18

Yaz ayalarında küçücük yaşına, rağmen ünlü firmaların katalog çekimlerinde modellik yapıyor, fırsat buldukça da dizilerde rol alıyor.

Gelecekte ki yaşamında dünyaca bir film yıldızı olmayı düşündüğünü söyleyen Minik oyuncu Sibel Baybek, ailesiyle birlikte yaşadıkları Bergama'da özel bir İlköğretim Okulunda eğitimine devam ederken aklının bir köşesinden de sürekli dizilerde oynamak olsa da o eğiminde başarılı olmakta kararlı

O küçücük yaşına rağmen daha şimdiden ünlü bir reklâm yıldızı oyuncu olarak adını duyurdu bile. Okulda sınıf arkadaşları da onun bu başarılı çalışmalarıyla övünüyor ve destekliyorlar.

Bir evin tek kızı olan Sibel Baybek, bebekliğinden bugüne kadar annesinden büyük bir şefkat ve sevgi görmüş ve ondan duyduğu sözlerle, mutlu, mutlu olduğu kadarda pamuk prenses kadar güzel olmasıyla Bergamalıların guru kaynağı oldu.

www.sibelbaybek.com adında kendisine çocukça bir web sayfası dahi açan Sibel Baybek, bu gün 10 yaşında olmasıyla övünüp her gün gittikçe büyüyorum diyor tüm doğum günlerini okul arkadaşlarıyla birlikte kutluyor.

Sanatçının

Ünlü Klarnetçi Hüsnü Şenlendiricinin de desteklediği oyuncu Sibel Baybek ve annesi Seda Günay'ın istemedikleri bir tek şey var ki oda oldukça düşündürücü bir olay. Ve diyorlar ki Bu ülkede sanata ve emeğe verilen değer yok.

" Ünlü olmak güzel, sanat yapmak dahada güzel" diyen küçük oyuncu Sibel Baybek, camiada bir çok gerçek sanatçıların hakkının yendiği ve sanat yapan bir çok oyuncu ve modelin sigorta güvenliğinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. Küçük Sibel, küçük ve profoyonel oyuncuların sigortalı olamadan çalıştırıldığını belirtrek devletin buna sahip çıkmasınıitiyoruz"dedi.

Sibel Nerelerde İş Yaptı

Bebeklik yıllarında İlk olarak Evy Baby Bebek bezi Reklâm Filminde rol alan minik Sibel, Televizyon ekranlarında"? Popo mu sallıyorum Kuru Kalıyor?" dedi. Daha sonra adını bütün Türkiye'ye duyurmuştu.

Bolu Göynük'te özel bir TV kanalı (Samanyolu TV'nin çektiği "Teröristin Kızı" adlı dizi filminde çocuk başrol oynayarak dikkatleri çekmişti.

Sırasıyla işler bir birini kovaladı ve Sibel o minikliğine rağmen zoru başardı. Çocuk kıyafeti Üretici BADİ JUNİOR Firmasının 2006 katalog çekimlerini gerçekleştirdi.

2006–2007 yıllarında Bücürcük Firması Katalog çekimleri.

09.10.2006 Star TV'de 19 Bölüm yayınlanan Kaybolan Yıllar? Adlı dizide Yeşim Büber, Saruhan Hünel, Burak Hakkı ile başrol oynadı. 04.02.2007 Yine Özel bir TV Kanalı olan Samanyolu TV'de ki dizide? Dilenci? Adlı dizide başrol oynadı.

12.03.2007'de Mehmet Ali Erbil ve Berna Lâçin'in birlikte rol aldıkları? "Yıldızlar Savaşı" dizisinde 2 bölüm başrol aldı.

CONVERS FİRMASI Ayakkabı Katalog çekimleri, Demet Akbağ ve Özgü Namal'ın birlikte oynadıkları O. Çocukları adlı Sinema filminde yine başrol oynadı. SUNSET Katalog ve Reklâm çekimleri ve ALGİDA Dondurma Reklaml çekimlerini gerçekleştiridi.

2009 yılı CİNDİ Oyuncakları ve Bebek tanımı reklâm ve katalog çekimleri. 2010–2011 -Uluslar arası BAYKAR UNDERWEAR Firması, katalog, BİLBORT, Reklâm ve Katalog çekimlerini gerçekleştiridi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sibel Baybek Sanatçı Çocukalrın Sigortalı Olmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement