Sigaradan Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Sigaradan Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti (2)

Sigaradan Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti (2)

"evimiz YERLE BİR OLDU" Bolu'da, hepsi tek katlı olan evleri yanarak kullanılmaz hale gelen 3 aile geceyi yakınları ve komşularının evinde geçirdi.

13.02.2016 13:34

"evimiz YERLE BİR OLDU"

Bolu'da, hepsi tek katlı olan evleri yanarak kullanılmaz hale gelen 3 aile geceyi yakınları ve komşularının evinde geçirdi. 34 yaşındaki Selçuk Yalçın, babası Ramiz Yalçın'ın evinde çıkan yangının bitişikteki kendi evleri ile diğer tarafta oturan kiracının evine de sıçradığını belirterek, şöyle dedi:

"Babamın evi tamamen yandı. Bizim ve kiracının evleri de büyük hasar gördü. Eşyalarımız tamamen yandı. Yangının, babamın evinde elektrik kontağından çıktığını tahmin ediyoruz. Babam alkollüydü ama sigara olayı yok."

Eşi 30 yaşındaki Nurgül Yalçın ise, 2 çocukları ile yangından canlarını zor kurtardıklarını anlatırken, "Evimiz yerle bir oldu. Şu an akrabalarımızda kalıyoruz. Büyük oğlumun psikolojisi bozuldu, küçük oğlum da moral olarak kötü durumda. Kayınpederimin evinde odun parçalarından başka hiçbir şey kalmadı. Benim çoğu eşyam ve çeyizlerim de evin içerisindeydi, hepsi yandı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sigaradan Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement