Siirt Botangücüspor Yeniden "Süper Lige" Çıkmayı Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Siirt Botangücüspor Yeniden "Süper Lige" Çıkmayı Hedefliyor

Siirt Botangücüspor Yeniden "Süper Lige" Çıkmayı Hedefliyor

1999-2000 sezonlarında Süper Lig'de mücadele eden Siirtspor, eski başarıları yeni kurulan takımla yakalamak istiyor.

16.10.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1999-2000 sezonlarında Süper Lig'de mücadele eden Siirtspor, eski başarıları yeni kurulan takımla yakalamak istiyor.

Adnan Yıldız başkanlığında, Mehmet Zeren'in teknik direktörlüğünü yaptığı Siirt Botangücüspor, bu sezon yaptığı 9 yeni transferle ilk antrenmanına davul ve zurnayla çıktı.

Siirt Botangücüspor Başkanı Adnan Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmişte Siirt'in çok büyük bir takımı, süper ligde oynayan bir takımı olduğunu ve bu canlılığı tekrar bu kente katmak istediklerini söyledi.

Yönetimle yeniden bir oluşum yaptıklarını dile getiren Yıldız, şöyle konuştu:

"Çevre illerden 9 yeni transfer yaptık. Öncelikli hedefimiz, Siirt'te futbol aşkını yeniden kazandırmak ve hedefimiz yüksek. Hedefimiz bu takımı Allah'ın izniyle Siirt'i gidebileceği yere kadar getirmek ve halkla bütünleşmek istiyoruz."

Yönetim kurulu olarak Siirt halkının bu takımın arkasında durmak istediğini belirten Başkan Yıldız, "Öncelikle takım olarak hedefimiz halkın desteğini arkamıza almak istiyoruz daha sonra iş adamları, mülki idari amirlerin desteğini almak istiyoruz. Bu dönem BAL'da mücadele edip önümüzdeki dönemlerde geçmişte olduğu gibi yeniden profesyonel bir ligde mücadele etmek istiyoruz. Asıl ve gerçek hedefimiz Süper Lig'dir. Siirt, Süper Ligi gerçekten hak ediyor. En güvendiğimiz şey Allah'a inancımızdır. Yine özellikle halkımızın sonra büyüklerimizin desteklerini bekliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt Botangücüspor Yeniden 'Süper Lige' Çıkmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement