Siirt İlim Yayma Cemiyetinde, Aşure Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Siirt İlim Yayma Cemiyetinde, Aşure Günü Etkinliği

Siirt İlim Yayma Cemiyetinde, Aşure Günü Etkinliği

Siirt'te bulunan İlim Yayma Cemiyeti yurdu, öğrenci ve personele aşure ikramında bulundu.

14.11.2013 17:25

Muharrem Ayı ve Aşure Günü dolayısıyla Siirt İlim Yayma Cemiyetine bağlı Seyyid Ahmed Bedevi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunun konferans salonunda program düzenlendi.

İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Galip Bakır ve öğretim üyeleri, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Kurum müdürleri, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, , öğrenci ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen Aşure etkinlik programı Kur'an-ı Kerim Tilaveti, İlim Yayma Cemiyeti tanıtım Slaytı ile devam edildi.

Açılış konuşmasını Siirt İlim Yayma Cemiyeti İlahiyat Birimi Başkanı Muhammed Emin Bener tarafından yapıldı. İlimizde bu yıl İlahiyat Fakültesinin açılmasından duyulan memnuniyeti ifade eden Bener, yurt binasında barınan İlahiyat öğrencilerine yönelik yapılan faaliyetlere değindi. Aşure ve Muharrem ayının fazileti ile alakalı yaptığı kısa konuşmasının ardından yurt öğrencilerinden Halit Ertel tarafından Kerbela adlı şiir okundu.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt İlim Yayma Cemiyetinde, Aşure Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement