Siirt'te DADAŞLAR Taburu, Öğretmenlere Karanfil Verdi - Son Dakika
Güncel

Siirt'te DADAŞLAR Taburu, Öğretmenlere Karanfil Verdi

Siirt\'te DADAŞLAR Taburu, Öğretmenlere Karanfil Verdi

Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı, DADAŞ'lar taburu, Dadaşlar İlköğretim Okulu'nu ziyaretini ederek, buradaki öğretmenlerin Öğretmenler Günlerini kutladı.

22.11.2013 17:41

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na 'Dadaşlar' olarak bilinen Jandarma Özel Harekat Taburu, Dadaşlar İlköğretim Okulu'nu ziyaretini ederek, buradaki öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve 'Dadaşlar' olarak bilinen Jandarma Özel Harekat Taburu'na bağlı askerler, kent merkezinde bulunan Dadaşlar İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Askerler, öğretmenlere karanfil verirken, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Yapılan tören sonrası basın mensuplarına bilgi veren Vali Ahmet Aydın "Bugün İl Jandarma Alay Komutanlığımızın bulunan Dadaşlar Taburunun okulunun ismini bir sene önce buraya vermiştik. Biliyorsunuz helikopter kazasında 17 şehidimiz olmuştu. O şehitlerimizin anısına bu okula bu ismi vermiştik şuanda hep beraber ziyaret ettik. Öğretmenlerimizin öğretmenler günlerini kutladık. Öğrencilerimize kırtasiye malzemesi verdik vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile ben öğretmenler gününü hem ilimizde hem de tüm Türkiye bulunan öğretmenler günlerini kutluyorum. Şehitlerimiz ilgili böyle bir okula isim verilmesinden dolayı ben Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin ayrı bir yeri vardır çok önemli bir yeri vardır ve bu günde Alay komutanımız kendi taburu ile beraber bugün buraya gelip öğretmenler günü kutlaması ayrı bir güzellik oldu" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt'te DADAŞLAR Taburu, Öğretmenlere Karanfil Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement