Siirt'te KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Siirt\'te KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Siirt Valisi Ahmet Aydın'nın başkanlığında yapıldı.

03.05.2013 10:56

02 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 11.00'de Valilik Makamında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkan vekili Cahit Türköz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş ve ilgili müdürler katıldı.

Vali Ahmet Aydın başkanlığında bir araya gelen İl Tahsisat Komisyonu üyeleri, İlimize tahsis edilen ödeneğin ilçelere göre dağılımını yaparak, gelen ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanarak, hizmetleri sürdürme kararı aldı.

Vali Aydın,"Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı ve önemli kırsal kalkınma projelerinden bir olan Köydes projeleri ile Köylerimizin yol ve içme suyu gibi en temel ihtiyaçlarının çoğu ortadan kaldırılmıştır. Köylerimizin temel altyapılarının güçlendirilmesi vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesi amacıyla ilimize tahsis edilen ödenekler, hızlı ve etkin bir şekilde kullanılacaktır."dedi.

Toplantıda daha sonra 2013 yılı içerisinde KÖYDES' ten ilimize ve ilçelerimize tahsis edilen ödenek ile planlanan yol, içme suyu ve kanalisazyon projeleri değerlendirildi.

KÖYDES Projeleri kapsamında ilimize ayrılan 7 milyon 625 bin ödeneğin, ilçelere göre, yol ve içme suyu projeleri ve ödenekleri belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt'te KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement