Silahlı Gasp Firarisi Datça'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Silahlı Gasp Firarisi Datça'da Yakalandı

Silahlı Gasp Firarisi Datça\'da Yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde, Kocaeli'nde bir benzin istasyonunda meydana gelen silahlı soygun suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan firari Erkan A. yakalandı.

04.03.2015 05:47  Güncelleme: 11:54

Muğla'nın Datça ilçesinde, Kocaeli'nde bir benzin istasyonunda meydana gelen silahlı soygun suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan firari Erkan Albayrak, polislerin dikkati sayesinde yakalandı.

1994 YILINDA SİLAHLI GASPTAN YAKALANMIŞTI

Ambarcı Caddesi'ndeki bir inşaatta çalışan ve durumundan şüphelenilmesi üzerine polis tarafından gözaltına alınan şahsın, yapılan soruşturmada sahte kimlik kullandığı ve silahlı gasp suçundan aranan 40 yaşındaki Erkan Albayrak olduğu ortaya çıktı.

İNFAZDAN YARARLANMIŞTI

Kocaeli'nde 1994 yılında bir benzin istasyonunda meydana gelen silahlı gasp olayının faili olarak yakalandıktan sonra 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan Erkan Albayrak, 2005 yılında infazdan yararlanarak cezaevinden çıktı.

TEKRAR HIRSIZLIK YAPTI, İNFAZI YANDI

Cezaevinden çıktıktan iki yıl sonra, bu kez bir hırsızlık olayının şüphelisi olarak yargılandığı mahkemece 2 yıl hapis cezasına çarptırılınca infazı yanan Albayrak, kalan cezasını çekmesi için aranmaya başladı. Uzun süredir her yerde aranan Albayrak, Datça'da yakalanarak kalan cezasını çekmek üzere, Muğla Cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı Gasp Firarisi Datça'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement