Silivri ve Çevresinde 70'e Yakın Hırsızlık Olayına Karışan 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Silivri ve Çevresinde 70'e Yakın Hırsızlık Olayına Karışan 3 Kişi Yakalandı

Silivri ve Çatalca'nın köylerinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine başlatılan çalışmalarda, 70'e yakın hırsızlık olayının failleri belirlendi. Şüphelilerin çiftliklerde bekçilik yaparken keşif yaptıkları ve çaldıkları malzemeleri sattıkları ortaya çıktı. Suçüstü yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

20.10.2023 12:42

- Silivri'de 70'e yakın villa ve çiftliği soyan 3 kişi son işlerinde yakalandı

Jandarmadan villa farelerine suçüstü

İSTANBUL - Silivri ve çevresinde 70'e yakın hırsızlık olayının 3 şüphelisi son işlerinde suçüstü yakaladı. Hırsızlık şüphelilerinin çiftliklerde bekçilik yaptıkları, kiraladıkları araçla daha önce keşif yapıp daha sonra hırsızlık yaptıkları, çaldıkları malzemeleri sattıkları öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre son günlerde Silivri ve Çatalca'nın köylerinde art arda meydana gelen hırsızlık olaylarının artması üzerine Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. 70'e yakın hırsızlık olayının faillerinin belirlenmesi için yaklaşık 1 ay süren çalışmalar çerçevesinde güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Elde edilen deliller sonrasında şüphelenilen K.T, G.A VE Ş.Y. isimli şüpheliler takibe alındı. Şahıslar Büyükkılçlı -Fener yolu üzerinde bulunan bir çiftlik evinden hırsızlık yaptıkları esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların birçok suçtan sabıklarının olduğu tespit edildi. Hırsızlık şüphelileri K.T, G.A VE Ş.Y.'nin Kavaklı ve Ortaköy mahallelerinde bulunan çiftliklerde bekçilik yaptıkları, kiraladıkları araçla daha önce keşif yapıp daha sonra hırsızlık yaptıkları, villa ve çiftliklerden çaldıkları malzemeleri hurdacı, sportçu, ikinci el ve şahıslara sattıkları öğrenildi. Şüpheli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Silivri ve Çevresinde 70\'e Yakın Hırsızlık Olayına Karışan 3 Kişi Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silivri ve Çevresinde 70'e Yakın Hırsızlık Olayına Karışan 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement