Silvan'da muhtarlık seçimi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Silvan'da muhtarlık seçimi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

31.03.2014 23:14

Silvan'ın Dağcılar köyünde muhtarlık seçimi nedeniyle amca çocukları arasında arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Silvan'ın Dağcılar köyünde muhtarlık seçimi nedeniyle amca çocukları arasında arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dağcılar köyünde, dün yapılan muhtarlık seçimini aday olan amca çocuklarından eski muhtar Kemal Uruç kazandı. Seçimin ardından muhtar Uruç ile seçimde rakibi olan amcasının oğlu Kerem Uruç arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda, muhtar adayı Kerem Uruç'un kardeşi Mikail Uruç (30) ile yengeleri Hukumet Uruç (45) yaralandı. Yaralılar Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen karnından yaralanan Mikail Uruç, hayatını kaybetti. Hukumet Uruç'un tedavisi ise sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-muhtarlık seçimleri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silvan'da muhtarlık seçimi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika


Advertisement