Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, yarın konser verecek - Son Dakika
Güncel

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, yarın konser verecek

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, yarın konser verecek

Venezuela Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, yarın akşam ve 7 Nisan'da İş Sanat'ta müzikseverlerle buluşacak.

05.04.2022 19:22  Güncelleme: 19:25

Venezuela Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, yarın akşam ve 7 Nisan'da İş Sanat'ta müzikseverlerle buluşacak.

İş Kuleleri'nde gerçekleşecek konserde, Christian Vasquez'in yönetimindeki orkestraya viyolonseliyle Poyraz Baltacıgil eşlik edecek.

Konserde, Antonin Dvorak'ın "Çello Konçertosu Si minor Op.104" ile Sergey Prokofyev'in "Senfoni No.5 Si bemol Majör Op.100" adlı eserleri yorumlanacak.

Dünyaca ünlü orkestra, 8 Nisan'da ise konservatuvar ve güzel sanatlar liselerinin müzik bölümü öğrencilerine özel ücretsiz bir konser verecek.

Genç müzisyenler, konsere katılmak için rezervasyon@issanat.com.tr adresinden rezervasyon yapabilecekler.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, yarın konser verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement