SinemaTV'de King Kong - Son Dakika
Güncel

SinemaTV'de King Kong

SinemaTV\'de King Kong

SinemaTV D-Smart 7., Teledünya 11. kanalda ve SinemaTV HD'de D-Smart 7. kanalda ve Teledünya 9. kanalda izleyebilirsiniz.

03.08.2012 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KING KONG

Tür: Aksiyon, Macera

Yönetmen: Peter Jackson

Yapım: 2005

Oyuncular: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann

Oscar'lı yönetmen Peter Jackson'ın "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinden sonra yönettiği ilk film olan "King Kong", 1933 tarihli klasiğin yeniden çevrimi…

1930'ların Amerikası… Yönetmen Carl Denham'ın (Jack Black), yeni filminde başrolde oynayacak bir aktrise ihtiyacı vardır. Tesadüfen yolu, zor durumdaki vodvil oyuncusu Ann Darrow (Naomi Watts) ile kesişir. Denham, ekibi ve oyuncularıyla birlikte çekimlere başlamak üzere Kafatası Adası'na doğru yola çıkar. Ancak adada gizemli olaylara şahit olurlar. Çok geçmeden bu adada devasa bir gorilin yaşadığını anlarşılır. Ada halkı King Kong'a kurban etmek için Ann'i kaçırır. Denham ve filmin erkek oyuncusu Jack Driscoll (Adrien Brody), Ann'i kurtarmak için tehlikeli bir maceraya atılır. Ancak Denham'ın asıl niyeti King Kong'u ABD'ye götürüp şov malzemesi yapmaktır. Ama planı umduğu gibi gitmez ve dev goril New York'u birbirine katar.

Yayın Saati : 22.00

Yayın Tarihi : 07 Ağustos Salı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SinemaTV'de King Kong - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement