Sınırda Olası Faciayı Vali Küçük'ün Hassasiyeti Önledi - Son Dakika
Güncel

Sınırda Olası Faciayı Vali Küçük'ün Hassasiyeti Önledi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün talimatı ile boşaltılan köylerde facia ucuz atlatıldı.

06.10.2014 12:08

Çatışmaların sürdüğü Suriye’den Suruç'a atılan 14 havan topunda yaralanan olmadı.  Suriye’nin Kobani bölgesinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmaların yoğunlaşması ve sınır köyündeki bir eve havan mermisi düşmesi üzerine Şanlıurfa Valisi Küçük, kriz masasına talimat vererek sınırdaki iki köyün ve sınır hattındaki Süleyman Şah Parkı’nın boşaltılmasını istemişti.

Sınır köylerindeki evlerde, sınır hattındaki iş yerlerinde bulunanlar ile 18 yaş altı çocukların ve ailelerin kaldığı Süleyman Şah Parkı’ndaki çadır kamp tamamen tahliye edilerek, insanlar güvenli bölgeye nakledilmişti. Dünden itibaren sınırdaki boşaltılan bir eve havan mermisi düşerken, sınır hattına toplam 14 havan mermisi düştü. Bölgeye çok sayıda da seken merminin isabet ettiği öğrenildi. Bölgedeki çatışmalar ise sürüyor.

NURİ PİR - SERHAT DEMİR - VOLKAN KAYALAR

Sınırda Olası Faciayı Vali Küçük\'ün Hassasiyeti Önledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sınırda Olası Faciayı Vali Küçük'ün Hassasiyeti Önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement