Sinop Denizde Fenalaşıp Boğulma Tehlikesi Geçirdi Hd - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sinop Denizde Fenalaşıp Boğulma Tehlikesi Geçirdi Hd

28.08.2018 17:27

Sinop'ta serinlemek için denize giren ve bu sırada rahatsızlarak boğulma tehlikesi geçiren Oya Yiğit, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Sinop'ta serinlemek için denize giren ve bu sırada rahatsızlarak boğulma tehlikesi geçiren Oya Yiğit, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Enver Bahadır Caddesi mevkiindeki sahilde meydana geldi. İddiaya göre serinlemek için denize giren Oya Yiğit (58), bir süre sonra rahatsızlanarak fenalaştı. Su üzerinde hareketsiz halde duran ve boğulma tehlikesi geçiren kadını gören vatandaşlar hemen müdahale etti. Yiğit, vatandaşlar tarafından sudan çıkarılıp kıyıya getirildi. Ardından olay yerine çağırılan ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne, götürüldü. Burada yapılan ilk müdahale sonrasında Samsun'un Bafra ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Denizde Fenalaşıp Boğulma Tehlikesi Geçirdi Hd - Son Dakika


Advertisement